Supa cu galuste de gris

de nadina73 in Supe/Ciorbe, 18 Apr 2010 | 5531 vizualizari

 

foarte buna si gustoasa.................daca e gaina grasa

 

INGREDIENTE

  • 1 piept pui
  • cosul si spatele de la pui
  • 4-5 morcovi
  • 1/2 telina daca e mare
  • 2-3 frunze de telina (eu nu am avut momentan)
  • 1 radacina patrunjel
  • patrunjel verde frunze
  • cate-va boabe de piper 20 aproximativ
  • 1 ceapa
  • 2-3 oua
  • gris
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa cu galuste de gris:

Se spala carnea, apoi se pune la fiert in apa cu sare. eu o spumez bine, dupa care pun zarzavaturile intregi sau taiete, boabele de piper ,patrunjelul verde si frunze de telina (daca aveti)si se lasa sa fiarba bine.


Cand carnea e fiarta se strecoara bine supa si zeama se pune din nou pe foc


Cum fac galustele de gris : separ albusurile de galbenusuri si le bat separat, apoi amestec bine cu galbenusurile si putina sare(un varf de cutit)se pune gris in ploaie ,aporximativ 65-70 g gris la un ou, trebuie sa fie o compozitie mici tare mici foarte moale.


Se ia cu ligurita mica din compozitia de galuste si se pune in supa ,se lasa sa fiarba la foc incet cu capac dar din cand in cand se stropesc cu putina apa rece,vor fi mai pufoase


Se servesc cu patrunjel verde tocat(piticilor mei nu le place patrunjelu verde in supa dulce si atunci eu il pun sa fiarba impreuna cu carnea)

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa cu galuste de gris" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

mariac 1

22.04.2010, 21:48

arata bine

nadina73 1

23.04.2010, 00:36

eclerash 1

16.05.2010, 17:16

trebuie sa marturisesc ca arata exact asa cum visez eu sa imi iasa si mie!!!esti o bucatareasa exceptionala!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Falafel de post
  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Supa de gaina cu frecatei