Supa cu galuste imperiale

de nadina73 in Supe/Ciorbe, 24 Iul 2010 | 3745 vizualizari

 

cei mici vor fi foarte impresionati......................si vor papa tot tot tot din farfurie...........

 

INGREDIENTE

  • 1/2 piept curcan
  • 5-6 morcovi mari
  • 1 radacina patrunjel
  • 1 bucata telina mica
  • frunze de telina si patrunjel
  • 1 ceapa
  • sare

Galustele imperiale:

  • 6 oua
  • 100 g faina alba
  • 100 g fris
  • 100 g unt
  • sare
  • 100 g cascaval ras
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa cu galuste imperiale:

Se spala bine pieptul de curcan


se curata morcovii,patrunjelul,telina, si se pun la fiert in apa cu sare,se pune si ceapa curata si frunzele de patrunjel si telina(eventula le legati putin si la final le scoateti afara)


Se lasa sa fierba bine pana ce carnea e fiarta apoi se strecoara supa si se pun galustele imperiale,care se fac astfel:


Se amesteca ouale ,grisul,faina,cascavalul ,grisul (toate cantarite)si untul moale se mixeaza bine toate apoi se unge o tava cu putin unt sau ulei si se pune compozitia de galuste in tava,se da tava la cuptor 13-14 minute nu mai mult la 160 grade (eu am miscat din greseala butonul de la temp si s-au bronzat `putin),apoi se scot se taie in formele dorite si se pun in supa sa mai fiarba 5-7 minute apoi se stinge focul


Cu siguranta vor fi foarte incantati atat piticii cat si adultii


Se poate servi cu morcovei din supa ,carnita si patrunjel verde


PS:Probabil veti zice a ce sa le mai pun la cuptor ,e prea mult de lucru,dar credeti-ma chiar merita

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa cu galuste imperiale" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (39)

nadina73 1

29.07.2010, 15:24

ok laly sa facut vino ca mai fac sa-ti alegi modelu de care vrei

mariac 1

01.08.2010, 22:35

Sylvia 1

02.08.2010, 14:23

Azi fac supa asta

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Supa Miso