Supa cu galuste si ciocanele de pui

de SENO in Supe, 10 Aug 2011 | 6550 vizualizari

 

Pentru a te inviora dupa o zi obositoare incearca o supa cu galuste si ciocanele de pui

 

INGREDIENTE

  • 4 ciocanele de pui
  • 1 ceapa
  • 1 ardei
  • o telina mica
  • 3 rosii decojite (sau rosii din conserva)
  • 2 oua
  • 10 linguri de gris  (aproximativ 5 linguri pt fiecare ou)
  • sare
  • piper macinat
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa cu galuste si ciocanele de pui:

Cum se prepara supa cu galuste si ciocanele de pui

Se curata si se spala ciocanele de pui si se pun la fiert in apa cu sare,cand clocotesc se ia spuma apoi se adauga ceapa,ardeiul si telina taiate sau date pe razatoare.

Cand sant aproape fierte se fac galustele : se bat ouale cu un praf de sare si cu grisul,se iau cu latul lingurii galustele si se pun in supa la fiert. Se pun si rosiile decojite si taiate cu tot cu sucul lor. La sfarsit se sareaza dupa gust si se pune si putin piper macinat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa cu galuste si ciocanele de pui" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (7)

ionela2682 1

11.08.2011, 13:28

lionheart 1

24.07.2012, 14:35

mmmmmm mi-e o foame de ma roade.
acuma fierbe ....... .Va spun dupa cum a iesit. Nu am mai gatit de 13 ani

diaconta 1

24.07.2012, 15:04

Lionheart,asteptam cu nerabdare sa vedem cum gatesti dupa 13 ani
bun venit in casa noastra speram ca retetele noastre sa-ti readuca pofta de gatit ori macar de ...mancat

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Supa mediteraneana de legume