Supa cu legume si galuste de carne

de Panacris in Supe, 25 Oct 2012 | 5514 vizualizari

 

O supa fierbinte, oricand e binevenita!

 

INGREDIENTE

  • ardei gras rosu, verde, galben
  • morocovi,
  • ceapa galbena,
  • faosle verde pastai,
  • pastarnac,
  • patrunjel radacina,
  • telina,
  • gulie,
  • leustean proaspat,
  • patrunjel proaspat,
  • ulei de masline 20 ml,
  • sare iodata,
  • piper proaspat macinat,
  • bulion Panacris,
  • ou 1 bucata
  • Ptr galustele de carne:
  • carne de vitel tocata foarte fin 150 g,
  • ou 1 bucata,
  • sare iodata,
  • piper proaspat macinta,
  • pesmet alb 1 lingura
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa cu legume si galuste de carne:

Legumele se curata, se spala si se taie bucatele mici. Se pun la fiert in apa cu putina sare si ulei de masline. Intre timp carnea de vitel se toaca foarte fin, se amesteca cu oul, se asezoneza c sare si piper si se adaga pesmetul, amestecandu-se pana se omogenizeaza toateingredientele. Se formeaza galuste mici cu o lingurita, care apoi se introduc in supa clocotinda, se lasa sa fiarba cca. 10 minute. La final se adauga bulionul, lasandu-se la fiert inca 5 minute. Dupa ce s-au fiert toate ingredientle, se stinge focul si se scurge ouol batut, ptr efectul de zdrente.


Pofta buna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa cu legume si galuste de carne" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (24)

Panacris 1

25.10.2012, 20:38

Ruxy

Panacris 1

25.10.2012, 20:41

Bucatarasi ciorba, supa cum o fi, cert e ca Zmeul meu cel mic a mncat de 2 ori de ea. Ceea ce e o mare implinire! si multumire ptr mine fiindca el foarte rar, manca "zemuri" L-am indopat cat a fost mic cu ciorbe si supe, de i s-a "acrit" Asa ca o recomand cu placere mofturosilor

RuxyRux 1

25.10.2012, 20:43

Oricum s-ar numi, mie mi-ai facut pofta!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rahela Velicu

10004 puncte

oanapl

7402 puncte

mihaelar63

6978 puncte

Rocsi

3878 puncte

Panacris

3449 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Chec cu branza de vaci si merisoare
  • 12

    MI

  • 13

    J

  • 14

    V

  • 15

    S

  • 16

    D

  • 17

    L

  • 18

    MA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Supa italiana cu legume