Supa cu legume si galuste de carne

de Panacris in Supe, 25 Oct 2012 | 3073 vizualizari

 

O supa fierbinte, oricand e binevenita!

 

INGREDIENTE

  • ardei gras rosu, verde, galben
  • morocovi,
  • ceapa galbena,
  • faosle verde pastai,
  • pastarnac,
  • patrunjel radacina,
  • telina,
  • gulie,
  • leustean proaspat,
  • patrunjel proaspat,
  • ulei de masline 20 ml,
  • sare iodata,
  • piper proaspat macinat,
  • bulion Panacris,
  • ou 1 bucata
  • Ptr galustele de carne:
  • carne de vitel tocata foarte fin 150 g,
  • ou 1 bucata,
  • sare iodata,
  • piper proaspat macinta,
  • pesmet alb 1 lingura
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa cu legume si galuste de carne:

Legumele se curata, se spala si se taie bucatele mici. Se pun la fiert in apa cu putina sare si ulei de masline. Intre timp carnea de vitel se toaca foarte fin, se amesteca cu oul, se asezoneza c sare si piper si se adaga pesmetul, amestecandu-se pana se omogenizeaza toateingredientele. Se formeaza galuste mici cu o lingurita, care apoi se introduc in supa clocotinda, se lasa sa fiarba cca. 10 minute. La final se adauga bulionul, lasandu-se la fiert inca 5 minute. Dupa ce s-au fiert toate ingredientle, se stinge focul si se scurge ouol batut, ptr efectul de zdrente.


Pofta buna.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa cu legume si galuste de carne" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (24)

Panacris 1

25.10.2012, 20:38

Ruxy

Panacris 1

25.10.2012, 20:41

Bucatarasi ciorba, supa cum o fi, cert e ca Zmeul meu cel mic a mncat de 2 ori de ea. Ceea ce e o mare implinire! si multumire ptr mine fiindca el foarte rar, manca "zemuri" L-am indopat cat a fost mic cu ciorbe si supe, de i s-a "acrit" Asa ca o recomand cu placere mofturosilor

RuxyRux 1

25.10.2012, 20:43

Oricum s-ar numi, mie mi-ai facut pofta!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Supa de galuste de post