Supa cu mazare si afumatura - varianta de restaurant

de -Miti- in Supe, 21 Ian 2011 | 3051 vizualizari

 

Ma bucur din plin iarna de supa asta!Reteta e pentru o cantitate mare,cum se face la restaurant si provine de la Loveless Cafe,Nashville,SUA.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg ciolan afumat sau oase afumate
  • 4 foi de dafin
  • 500 gr mazare verde uscata
  • 3 cartofi
  • 1 lingurita cimbru
  • 2 linguri ulei
  • 2 cani cu ceapa tocata
  • 2 cani morcovi taiati cuburi
  • 2 lingurite usturoi,taiat
  • 2 tulpini de telina,taiate
  • 1 lingura unt
  • 1 lingurita zahar
  • sare 
  • piper
  • otet balsamic
Portii: 8
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa cu mazare si afumatura - varianta de restaurant:

Intr-o oala mare se pune la fiert afumatura cu foile de dafin in 3 litri de apa,cam doua ore si jumatate.


Scoate afumatura,las-o sa se raceasca si rupe bucatile de carne pe care le pui inapoi in supa.


Adauga mazarea verde uscata,cartofii taiati cuburi si cimbru si fierbe pana e fiarta mazarea.


Intr-o tigaie caleste ceapa,morcovul,usturoiul si telina.


Adauga untul si zaharul si lasa sa se caremelizeze.


Pune-le in supa si mai lasa sa fiarba 10 minute.


Se sareaza si se pipereaza.


Se serveste cu putin otet balsamic.



 
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa cu mazare si afumatura - varianta de restaurant" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Hair Clipper 41mm

- 20 %
249.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

corina241 1

22.01.2011, 10:29

bunn iar vasul

-Miti- 1

22.01.2011, 12:00

care vas?farfuria? O am de la un targ e pentru copii si imi place mult!

RuxyRux 1

23.01.2011, 19:53

Miti...direct la favo America zici? esti fantastica

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

7980 puncte

Lau

Lau 9

7680 puncte

MotanLaOale

7660 puncte

mihaelar63

7160 puncte

mirela0911

5860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Budinca cu dovlecei si branza

de Rocsi 9

ieri la 22:01

Baclava

de Ancutsa 5

ieri la 21:58

RETETA RECOMANDATA
Supa crema de rosii si legume