Supa broccoli, lamaie, cartof copt si smantana

de AlexTeacher in Supe, 28 Sep 2015 | 1858 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Broccoli – 2 buc mai mici
  • Fresh-ul de la o lamaie
  • Cartof copt – 2 buc
  • Apa – 500 ml
  • Smantana de gatit din lapte de vaca – 300 ml
  • Sare si piper alb – dupa gust
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa broccoli, lamaie, cartof copt si smantana:




  • Spala bine cartofii, inveleste-i in folie de aluminiu si gaureste-i pe alocuri cu un bat de frigaruie;




  • Introdu-i in cuptorul incins in prealabil la 180 de grade;




  • Lasa-i la copt pana devin moi la testul cu furculita;




  • Odata copti, lasa-i la racit;




  • Spala bine broccoli-ul si rupe-l in buchetele mici;




  • Adauga-l impreuna cu apa si fresh-ul de lamaie in blenderul Oster Versa;




  • Porneste programul presetat “Soup” ;




  • Decojeste cartofii;




  • Odata incheiat programul “Soup” adauga cartofii, sare, piper si smantana de gatit;




  • Blendeaza inca 15 sec;





Pofta buna !




 
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa broccoli, lamaie, cartof copt si smantana" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

shtutz 1

30.09.2015, 15:09

Si fresh-ul de lamaie ?

Xandrinne 1

30.09.2015, 22:49

AlexTeacher 1

01.10.2015, 14:45

Evident ca-l adaugi cu broccoli-ul ca sa nu oxideze datorita vitezei foarte mari de blendare.

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Saleuri cu cașcaval

de RODIMUR 4

ieri la 22:30

Penne la cuptor cu piept de pui și mozzarella

de Meea 4

ieri la 19:14

Desert prajitura Lamaita

de RODIMUR 4

pe 19.07 la 23:50

Salata de fasole verde fideluta cu iaurt cremos

pe 19.07 la 23:47

Pilaf cu legume

de RODIMUR 4

pe 19.07 la 22:46

RETETA RECOMANDATA
Supa de ciuperci cu smantana