Supa cu oua ardeleneasca

de Sidy in Supe, 4 Oct 2011 | 10264 vizualizari

 

Nu stiu daca ati auzit de reteta asta, dar nu va speriati, se folosesc doar 4 oua , insa acestea sunt ingrendientul principal.
Este o ciorba usoara, de obicei se face atunci cand avem chef de ceva usor .
Noua ne-a placut foarte mult sper sa o incercati si voi.

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 1 l zer
  • 200 ml smantana
  • 1 rosie
  • 1ardei gras
  • 1 ceapa
  • marar verde
  • sare
  • piper
  • 2 linguri pasta de gogosari
  • 2-3 catei usturoi
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa cu oua ardeleneasca:

Curatam ceapa si usturoiul pe care il taiem in doua. Rosia si ardeii ii tocam marunt. Intr-o oala se pun legumele( ceapa intreaga), pasta de gogosari , apa necesara si asezonam. Lasam sa fiarba legumele la foc potrivit. Cand sunt fierte adaugam zerul( daca nu aveti puteti adauga 400 ml sana)si il lasam sa dea si el in clocot. Ouale le puteti lasa intregi sau le bateti si le adaugati curgand in fir subtire, la supa.

Deasupra se presara marar verde sau patrunjel tocat. La servit adaugati smantana in farfurie... Nu uitati ardeiul iute.

Pofta mare !

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa cu oua ardeleneasca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (19)

adry88 1

09.10.2011, 10:39

place

adasev12 1

09.10.2011, 10:50

nu am mai papat, dar daca e de-a noastra ddin Ardeal musai ca-i buna

danakarin 1

09.10.2011, 10:51

combinatia de oua cu marar face toti banii !!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Crema de mazare cu ou posat si bacon afumat