Supa cu piept de pui si taitei

de Lily_Musat in Supe, 25 Iun 2009 | 27862 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 morcov razuit
  • 1 ceapa intreaga
  • 4 cartofi taiati cubulete
  • Cateva Frunze de telina tocate marunt
  • Pastarnac taiat marunt
  • 1 piept de pui fiert si tocat cubulete
  • 1 lingura de sare
  • 1 lingura de delicat de gaina
  • 2 linguri de ulei
  • Patrunjel verde
  • Un manunchi de taitei cu ou
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa cu piept de pui si taitei:

Punem 2 litri de apa la fiert cu ulei si sare. Cand a dat in clocot punem legumele si lasam sa fiarba bine pana cand se farama. Adaugam delicatul cu gust de gaina si lasam sa mai fiarba putin. Intr-o cratita separat fierbem pieptul de pui,il taiem cuburi si il punem in oala peste legumele care deja sunt fierte.

Mai lasam sa mai fiarba 10 minute, punem taiteii pe care ii lasam sa fiarba 2 minute, punem patrunjelul verde si oprim flacara apoi astupam oala.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa cu piept de pui si taitei" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (4)

Lily_Musat 1

27.10.2009, 12:47

Pentru ca pieptul de pui de cumparat are gust de medicamente. Daca ai piept de pui de tzara merge altfel nu, mie nu imi place.

christyansen 1

16.07.2012, 15:25

f buna bv bv bv bv bv!!!!!!!!!!!!!!!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Supă cremă de ciuperci - rețetă de post