Supă cu razalăi

de Corinuta in Supe, 8 Sep 2010 | 4689 vizualizari

 

Este o supa rapida, numai buna de dres o raceala.....:)

 

INGREDIENTE

  • 200 g faina
  • 2 oua
  • 1 ceapa mare
  • 1 morcov
  • 3 linguri de ulei
  • 1 lingurita boia
  • 1 lingura verdeata tocata(patrunjel sau leustean)
  • sare, piper macinat
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supă cu razalăi:

Se cerne faina intr-un bol, se adauga ouale si un praf de sare si se framanta aluatul care trebuie sa fie destul de tare. Se razuie aluatul pe razatoarea mare deasupra unui prosop curat de bucatarie si se lasa la uscat 2-3 ore.


Se curata ceapa si se toaca cubulete. Morcovul se curata, se spala si se da pe razatoarea mare. Se calesc ambele in ulei 3-4 minute intr-o oala de supa, apoi se adauga boiaua si aprox. trei litri de apa si se lasa sa dea in clocot.


Cand fierbe supa se adauga razalaii, se condimenteaza cu sare si piper si se lasa sa mai fiarba circa 8-10 minute, amestecand din cand in cand.


Se ia de pe foc, se presara deasupra verdeata tocata si se serveste fierbinte.

 

TIPS-URI

1

Se mai pot adauga la supa cand fierbe 2-3 cuburi de condiment de gaina.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supă cu razalăi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

yafa 1

09.09.2010, 13:52

Insanatosira grabnica!

Corinuta 1

09.09.2010, 15:45

Multumim!

mihaelar63 1

11.12.2014, 23:10

Foarte buni razalaii . Mi se facu de ei si cautam sa vad cum arata o sita dintr-aceia speciala pentru ei

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Zacusca cu ciuperci
  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

RETETA RECOMANDATA
Supa de rosii cu orez