Supă cu razalăi

de Corinuta in Supe, 8 Sep 2010 | 21446 vizualizari

 

Este o supa rapida, numai buna de dres o raceala.....:)

 

INGREDIENTE

  • 200 g faina
  • 2 oua
  • 1 ceapa mare
  • 1 morcov
  • 3 linguri de ulei
  • 1 lingurita boia
  • 1 lingura verdeata tocata(patrunjel sau leustean)
  • sare, piper macinat
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supă cu razalăi:

Se cerne faina intr-un bol, se adauga ouale si un praf de sare si se framanta aluatul care trebuie sa fie destul de tare. Se razuie aluatul pe razatoarea mare deasupra unui prosop curat de bucatarie si se lasa la uscat 2-3 ore.

Se curata ceapa si se toaca cubulete. Morcovul se curata, se spala si se da pe razatoarea mare. Se calesc ambele in ulei 3-4 minute intr-o oala de supa, apoi se adauga boiaua si aprox. trei litri de apa si se lasa sa dea in clocot. 

Cand fierbe supa se adauga razalaii, se condimenteaza cu sare si piper si se lasa sa mai fiarba circa 8-10 minute, amestecand din cand in cand.

Se ia de pe foc, se presara deasupra verdeata tocata si se serveste fierbinte.

TIPS-URI

1

Se mai pot adauga la supa cand fierbe 2-3 cuburi de condiment de gaina.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supă cu razalăi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

yafa 1

09.09.2010, 13:52

Insanatosira grabnica!

Corinuta 1

09.09.2010, 15:45

Multumim!

mihaelar63 1

11.12.2014, 23:10

Foarte buni razalaii . Mi se facu de ei si cautam sa vad cum arata o sita dintr-aceia speciala pentru ei

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de aperitiv crocant cu sunca si cascaval

pe 16.03 la 09:59

Reteta de snitel crispy, din pulpa de porc, in pesmet

de vasimur 4

pe 15.03 la 18:34

Reteta de placinte cu feta, spanac si marar

de laura_n 7

pe 15.03 la 17:42

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4847 puncte

oanapl

1550 puncte

mihaelar63

1439 puncte

madi_marin

1092 puncte

Rocsi

749 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Supa crema de brocolli