Supă cu tăiței Udon

de Satisfyyourcravings in Supe, 18 Ian 2013 | 9210 vizualizari

 

Îmi place să o numesc supă pentru zile reci!

 

INGREDIENTE

  • 90 grame tăiței japonezi Udon
  • 2 căței de usturoi tocați fin
  • 1 tulpină de praz tăiată rondele
  • 3 ciuperci Shiitake uscate
  • 25 grame pastă miso
  • 1 foaie de alge nori
  • 2 linguri sos de soia light
  • ulei de măsline
  • sare
  • ciuperci mici proaspete (am folosit ciuperci de fag)
  • 1 fir ceapă verde tăiată rondele
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supă cu tăiței Udon:

Ciupercile Shiitake se lasă la hidratat în apă fierbinte, timp de 20 de minute, apoi se scot, se îndepărtează piciorușele și se taie felii. 

Într-un wok se încăzește puțin ulei, se adaugă ciupercile Shiitake și se sotează câteva  minute. Se adaugă usturoiul și prazul și se gătesc 1 minut. Se adaugă pasta miso și apă și se aduce la punctul de fierbere. Se adauga tăițeii si sosul de soia. Se gătesc la foc mic timp de 10 minute. 

Se porționează supa și se ornează cu ciuperci de fag, ceapă verde și alge nori. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Supă cu tăiței Udon" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Supa cu rosii si fidea