Supa cu tortellini ( tortellini nel brodo)..

de Adele in Supe, 1 Sep 2014 | 3762 vizualizari

 

O reteta potrivita pentru timp de toamna-iarna .. gustoasa si usor de pregatit.

 

INGREDIENTE

  • 250 gr tortellini cu sunca cruda.
  • 2 cartofi potriviti.
  • 2 morcovi.
  • 1 ceapa.
  • sare.
  • 3 linguri de ulei de masline.
  • 1 lingura delicat.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa cu tortellini ( tortellini nel brodo)..:

Curatam cartofii si morcovii si ii taiem cuburi ,curatam si ceapa si o taiem in doua.Punem o oala pe foc cu ulei si punem legumele ,adaugam si apa ,delicat si lasam la fiert pentru 20 de minute.


Intr-o oala separat punem apa cu sare si lasam sa fiarba ,cand da in clocot punem tortellini si ii lasam pentru 10 minute. Cand supa este gata ,luam tortellini si ii punem peste .


Pofta buna!!


 

TIPS-URI

1

In supa se poate pune si bucatele de carne de pui .

2

Se poate folosi si patrunjel proaspat sau uscat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa cu tortellini ( tortellini nel brodo).." nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Storcator citrice

- 35 %
199.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (31)

Adele 1

01.09.2014, 23:04

Sunt foarte buni ,aici la mine se manaca de Craciun cu supa de pui sau vitel

mihaelar63 1

03.09.2014, 01:11

Nu poate fi decat super . Ma inscriu si eu la o portie Bineinteles ca carcotesc in gand , cu mentiunea ca delicatul sa fie OK din legume deshidratate

Adele 1

03.09.2014, 09:01

Fircare foloseste de care doreste si daca nu iti place e la fel de bun si fara

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert placinta cu rahat
  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rulouri de șuncă, umplute cu salată boeuf

de RODIMUR 5

ieri la 21:16

Mancare de legume cu linte

de Rocsi 9

ieri la 20:48

Naut cu ciuperci si spanac in sos de rosii

de katty 5

ieri la 19:12

RETETA RECOMANDATA
Supa cu tortellini