Supa de ardei umpluti

de mihaelar63 in Supe, 4 Oct 2010 | 3563 vizualizari

 

Vitamina C la farfurie -din ardei proaspat culesi din gradina .

 

INGREDIENTE

pt umplutura  

  • 800 gr carne amestec porc+ vita
  • 1 ceapa
  • 1 ou
  • 3 linguri orez
  • 1 legatura patrunjel verde
  • sare
  • piper
  • boia
  • 12 ardei
  • faina alba
  • 100 ml ulei

pt supa

  • 2 morcovi
  • 1 ceapa
  • 1/2 telina
  • 1 pahar suc rosii
  • sare
  • zahar -optional.
  • 300 ml smantana
  • frunze verzi de telina si patrunjel

 

Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de ardei umpluti:

morcovii si telina se spala se curata si se razuiesc , ceapa se toaca marunt .


ardeii se spala, se curata de seminte , taindu-se un capacel in partea superioara . Pe partea interioara se sareaza si se presara cu faiana alba [ sa faca ,,priza'' cu umplutura ].


ardeii se umplu cu amestecul format din carne tocata, orez , ou , condimente , ceapa si patrunjelul verde taiate marunt; se pudreaza cu faina alba fiecare capat de ardei umplut si se prajesc usor pe toate partile in ulei .


se scot ardeii de la prajit si imediat in uleiul deja incins se calesc usor morcovii , telina si ceapa pregatite in prealabil. Se adauga din nou ardeii umpluti + apa , cat sa-i acopere + sare dupa gust .


se fierb cam 30 min. la foc potrivit , spre sfarsitul fierberii , puneti si sucul de rosii.


serviti cu smantana si multa verdeata .

 

TIPS-URI

1

supa de ardei umpluti e mai gustoasa daca puneti in ea la servire putin zahar.

2

capacelele ramase de la curatatul ardeilor , taiati-le fasii , puneti intr-o punguta la congelator , vor fi foarte apreciate cand le ,, gasiti '' la iarna .

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de ardei umpluti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

lilik 1

04.10.2010, 20:00

vai ce-mi place ciorbik asta

madi_marin 1

04.10.2010, 20:50

mamaa.....ce imi place cum arata..... nu mai vb de gust, desi nu am papat niciodata, imi inchipui cat de buna poate fi..... 5 furcu.....

mihaelar63 1

05.10.2010, 03:25

poftiti la ardei, sunt pentru toata lumea
cuoco69 -prajirea ardeilor are urmatoarele rezultate :inmoaie coaja si fixeaxa compozitia ,imbunatateste gustul final al produsului[diferenta de gust dintre ardei si ardei copti]

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Ina

Ina 7

7730 puncte

Panacris

6719 puncte

lucy2002

5001 puncte

Rocsi

4939 puncte

gaby_duceag

3129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Oua turcesti cu unt brun si spanac
  • 12

    L

  • 13

    MA

  • 14

    MI

  • 15

    J

  • 16

    V

  • 17

    S

  • 18

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Supa cu galuste