Supa de cartofi cu carnati

de cristeena20 in Supe, 17 Oct 2012 | 4788 vizualizari

 

Tot la capitolul `ca la mama acasa´ si ´dor de casa´ o supica de cartofi acrisoara cu afumatura

 

INGREDIENTE

  • 1/2 kg cartofi
  • 1 ceapa mica
  • 1 foaie de dafin
  • carnat afumat
  • ardei gras rosu sau verde
  • 1/2 morcov razuit
  • ardei iute
  • smantana
  • sare, piper, otet, patrunjel verde
  • leustean (eu nu am avut, doar uscat)
Portii: 2
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de cartofi cu carnati:

Curatam cartofii si ii taiem cubulete mici. Intr-o oala ii punem la fiert cu apa rece si o foaie de dafin, sare. Cand dam in clocot adaugam ceapa tocata fin, ardeiul la fel taiat marunt, morcovul razuit fin si carnatul taiat cubulete sau rondele. Lasam sa fiarba cam 15 minute, iar cand legumele sunt fierte adaugam smatana, ardei iute din borcan si otet (eu am adaugat otetul de pe ardeiul iute). Presaram cu patrunjel verde si leustean.


 

TIPS-URI

1

e bun daca adaugati si pasta de ardei rosu (putina)

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de cartofi cu carnati" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 37 %
299.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

gaby_duceag 1

18.11.2013, 17:23

vaaai, ce misto arata!

cristeena20 1

18.11.2013, 17:43

gabi draga..multumesc..acum ma uitam si eu la ea..ce buna ar fi,..ma apuca melancolia..Cand dau de smantana si carnati afumat o sa o fac din nou..

babi5 1

18.12.2014, 13:39

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Supa de galuste de post