Supa de chimion

de danakarin in Mancaruri de post, 22 Feb 2013 | 3259 vizualizari

 

Pentru cei, care, ca si mine, agreaza aroma tare a chimionului, nimic mai potrivit. O reteta hipocalorica si economica in acelasi timp care se potriveste de minune inaitea unui fel mai satios, cum ar fi, de exemplu, budinca de taitei cu sunca la cuptor....

 

INGREDIENTE

  • o lingurita plina de seminte de chimion
  • o lingura cu varf de faina
  • 1-2 linguri de ulei
  • putina boia de ardei de calitate
  • un catel de usturoi zdrobit
  • sare
  • o lingurita de otet
  • crutoane de paine
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de chimion:

Am incins uleiul intr-o oala potrivita, am adaugat semintele de chimion pe care le-am prajit nitel, apoi usturoiul tocat, bioaua, faina, am amestecat totul cu grija, am luat de pe foc pentru ca sa nu se arda prea tare rantasul, am turnat apoi cam 1 l de apa si am lasat totul sa dea unu-doua clocote. Am trecut apoi fiertura printr-o sita deasa, am adaugat un pic de otet si am servit cu crutoane de paine. Acestea se prepara cel mai bine din painea speciala pentru toast integrala, care se taie cubulete si se prajeste cu grija intr-o tigaie antiadeziva, fara adaos de grasime.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de chimion" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

silvi0ara 1

22.02.2013, 12:17

Tare buna.

Zamfira 1

22.02.2013, 21:08

sanatate curata, foarte gustoasa, imi place f.f.f. mult!!!!

danakarin 1

22.02.2013, 23:20

Ce ma bucur ca ati apreciat supa asta. Face patre din categoria retete vechi - redescerite! Multumesc!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Supa de chimion, cu taitei de casa si cartofi