Supa de curcan cu taietei din morcov

de adnia in Supe, 1 Feb 2013 | 2867 vizualizari

 

V-am tot promis retete gatite in oala minune si, desi o folosesc mai mult decat intensiv, am tot amanat acest lucru din lipsa de timp (aceeasi problema, bat-o vina!). Iata insa ca i-a venit randul si acestei supe minunate, pe care o gatesc cu drag ori de cate ori simt ca ma cuprinde raceala, sau imi doresc ceva usor si rapid.

 

INGREDIENTE

  • Avem nevoie de:
  • -1 pulpa de curcan
  • -vegeta naturala
  • -sare, piper
  • - 1 ceapa mare
  • -2-3 catei de usturoi
  • -1 morcov mare, mare
  • - 1 radacina telina mica
  • -1 radacina patrunjel
  • - 1 ardei gras
  • -verdeata uscata (eu o am gata pregatita in amestec din toamna, la deshidrator: patrunjel, telina, leustean)
  • -3 l apa
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de curcan cu taietei din morcov:

Am curatat legumele  si le-am taiat bucati mai mari (cu exceptia morcovului) si le-am pus in oala minune, impreuna cu pulpa de curcan si condimentele si apa. Am lasat sa fiarba sub presiune 10 min., apoi am lasat sa se depresurizeze singura, timp in care am pregatit taieteii asa: am curatat morcovul si am inceput sa rad fasii fine cu ajutorul instrumentului din imaginea colaj (este un curatitor de legume cu dinti).

Am ridicat capacul oalei, am strecurat supa, am taiat carnita in bucatele, am adaugat  taieteii-morcovul si am pus din nou totul la fiert sub presiune inca 4 minute. Asta a fost tot! Am servit fierbinte, cu patrunjel tocat.

Enjoy!

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de curcan cu taietei din morcov" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

COMENTARII (11)

sebirizescu 1

01.02.2013, 22:42

Criss 1

04.02.2013, 13:27

Foarte faina ideea cu taieteii din morcovi.

adnia 1

04.02.2013, 19:38

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake cu fructul pasiunii

ieri la 18:49

Gogosi pufoase, reteta mamei

de laura_n 7

ieri la 17:06

Tort sarat cu mazare si crema de branza, un aperitiv festiv si gustos

de Rocsi 9

pe 17.04 la 21:00

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Supa de curcan