Supa de curcan cu taietei din morcov

de adnia in Supe, 1 Feb 2013 | 1301 vizualizari

 

V-am tot promis retete gatite in oala minune si, desi o folosesc mai mult decat intensiv, am tot amanat acest lucru din lipsa de timp (aceeasi problema, bat-o vina!). Iata insa ca i-a venit randul si acestei supe minunate, pe care o gatesc cu drag ori de cate ori simt ca ma cuprinde raceala, sau imi doresc ceva usor si rapid.

 

INGREDIENTE

  • Avem nevoie de:
  • -1 pulpa de curcan
  • -vegeta naturala
  • -sare, piper
  • - 1 ceapa mare
  • -2-3 catei de usturoi
  • -1 morcov mare, mare
  • - 1 radacina telina mica
  • -1 radacina patrunjel
  • - 1 ardei gras
  • -verdeata uscata (eu o am gata pregatita in amestec din toamna, la deshidrator: patrunjel, telina, leustean)
  • -3 l apa
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de curcan cu taietei din morcov:

Am curatat legumele si le-am taiat bucati mai mari (cu exceptia morcovului) si le-am pus in oala minune, impreuna cu pulpa de curcan si condimentele si apa. Am lasat sa fiarba sub presiune 10 min., apoi am lasat sa se depresurizeze singura, timp in care am pregatit taieteii asa: am curatat morcovul si am inceput sa rad fasii fine cu ajutorul instrumentului din imaginea colaj (este un curatitor de legume cu dinti).


Am ridicat capacul oalei, am strecurat supa, am taiat carnita in bucatele, am adaugat taieteii-morcovul si am pus din nou totul la fiert sub presiune inca 4 minute. Asta a fost tot! Am servit fierbinte, cu patrunjel tocat.


Enjoy!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de curcan cu taietei din morcov" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

sebirizescu 1

01.02.2013, 22:42

Criss 1

04.02.2013, 13:27

Foarte faina ideea cu taieteii din morcovi.

adnia 1

04.02.2013, 19:38

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Valurile Dunarii (Donauwellen)
  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Supa de curcan