Supa de porumb

de Mady1391 in Supe, 16 Dec 2011 | 2189 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 radacina de telina
  • 1 ceapa medie
  • 1 lingura si jumatate de unt
  • 1 jumatate de lingurita de cimbru uscat
  • 1 lingura de faina
  • 3 cesti de lapte 1%
  • 1 cartof mediu curatat si taiat in cubulete mici
  • 3 cepe verzi
  • 2 cani de porumb congelat
  • arpagic tocat si/sau patrunjel
  • Sare si piper dupa gust
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de porumb:

Indepartati frunzele de pe radacina de telina si puneti-le deoparte. Taiati telina si ceapa. Incalziti untul intr-o cratita pe foc mediu. Adaugati telina (nu frunzele), ceapa si cimbrul. Amestecati pana ce legumele incep sa devina maronii dupa care presarati faina peste legume si mai amestecati cateva minute. Turnati laptele, adaugati cartoful si lasati-l pana fierbe amestecand continuu pentru a nu se arde. Fierbeti pana cartofii devin fragezi dar nu moi, cam 10 minute. Intre timp maruntiti frunzele de telina, taiati capetele cepelor verzi si taiati-le in felii subtiri. Cand cartofii au devenit fragezi adaugati porumbul, ceapa verde si frunzele de telina, tineti pe foc pana la fierbere si dupa aceea serviti :)

 

TIPS-URI

1

Aceasta supa este o excelenta sursa de calciu care este necesar pentru mentinerea sanatatii dintilor si oaselor

2

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de porumb" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (25)

Bunica 1

13.04.2013, 00:43

La multi ani!

lucy2002 1

13.04.2013, 20:16

La multi ani!

Bucataras 1

13.04.2013, 23:18

la multi ani!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert tort cu crema de lamaie

de RODIMUR 5

ieri la 21:29

Ardei umpluti ca pe vremea lui Cuza-Voda

ieri la 19:22

Desert tort cu ciocolata si zmeura

ieri la 18:01

RETETA RECOMANDATA
Supa de porumb