Supa de dovleac

de bianca92 in Supe, 14 Sep 2013 | 1570 vizualizari

 

Stiu ca dovleacul copt e foarte bun, dar odata si odata te saturi si de el. Si totusi ce sa faci cu dovleacul? Iata o reteta de supa de dovleac care sper sa va incante.

 

INGREDIENTE

  • 1 lingura ulei de masline
  • 1 ceapa medie
  • 2 catei usturoi
  • 1 kg dovleac curatat de samburi si coaja
  • 6 cani supa de pui sau de legume
  • 1 lingurita curry
  • 2 linguri miere
  • o lingurita sare
  • o lingura iaurt
  • crutoane (optional)
Portii: 5
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de dovleac:

Intr-o oala incingeti uleiul la foc mediu apoi adugati ceapa taiata marunt. Se lasa la calit dupa care se adauga usturoiul zdrobit si se mai lasa 2 minute. Se adauga dovleacul (curatat si taiat cubulete), supa de pui sau de legume, curry si sarea. Se lasa sa fiarba, iar dupa ce da clocot se lasa neacoperit la foc mic inca 15 minute pana ce dovleacul este fraged. Dupa ce e gata se ia de pe foc si se adauga mierea apoi se amesteca cu un blender sau un mixer pana primeste o textura fina.


La servire se stropeste cu o lingura de iaurt si se adauga crutoane.


Pofta Buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de dovleac" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (4)

Geanina87 1

21.09.2013, 09:30

buna tare

Valclaudia 1

06.10.2013, 23:26

interesanta reteta

diaconta 1

07.10.2013, 14:36

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Supa crema de dovleac cu ghimbir