Supa de fasole galbena cu kaiser

de ela in Supe, 15 Dec 2010 | 6538 vizualizari

 

musafirii din seara aceasta au mancat si au fost incantati.....au spus ca a fost foarte buna....

 

INGREDIENTE

  • 800gr fasole galbena,
  • 400gr cartofi,
  • 150gr kaizer,
  • 2linguri faina,
  • 2morcovi,
  • 3fire ceapa verde,
  • 1catel de usturoi,
  • smantana,
  • patrunlel,marar,
  • sare,
  • piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de fasole galbena cu kaiser:

Pui o oala cu apa pe foc si cand incepe sa fiarba pui fasolea taiata bucati mai mici,morcovii curatati si taiati rondele,cartofii curatati si taiati cubulete si lasi sa fiarba 30minute,pana se inmoaie legumele.

Separat,intr-o cratita,pui putin ulei in care prajesti cateva minute kaizerul taiat fasii.Scoti kaizerul si il pui in supa.In uleiul ramas de la prajit,pui ceapa verde tocata marunt si o calesti un minut,apoi adaugi faina,amesteci bine si lasi inca un minut pe foc,apoi torni in supa si mai lasi la fiert 10minute.Sarezi si piperezi dupa gust.Stingi focul si presari deasupra patrunjel si marar tocat.Servesti cu smantana.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de fasole galbena cu kaiser" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (21)

Bucataras Medi 1

18.12.2010, 22:03

Sa inteleg ca tu nu ai mancat? ......atunci mananci bataie ...............

ela 1

18.12.2010, 22:33

Maria,nu mananc fasole galbena nici daca ma bati

Ubulika 1

24.06.2011, 18:09

trebuie sa incerc si eu

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake cu fructul pasiunii

ieri la 18:49

Gogosi pufoase, reteta mamei

de laura_n 7

ieri la 17:06

Tort sarat cu mazare si crema de branza, un aperitiv festiv si gustos

de Rocsi 9

pe 17.04 la 21:00

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Supa de ciuperci cu smantana