Supa de fasole verde cu carnita de pui

de adasev12 in Supe, 14 Sep 2010 | 6253 vizualizari

 

supa asta eu o faceam fara carnita sau cu costita de porc, dar am zis sa incerc si cu pui...iese buna si asa....

 

INGREDIENTE

  • 500 g fasole verde ( dxe data asat am pus proaspata)
  • aripi si spate de pui cam 300-400 g
  • 1 cutie rosii din conserva
  • 1 ceapa
  • 2 fire de telina
  • leustean
  • 2 morcovi
  • patrunjel verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de fasole verde cu carnita de pui:

se pune carnita la fiert intr-o oala cu ceapa si telina, si cand incepe sa fiarba se aduna spuma de deasupra...dupa ce nu mai lasa spuma deloc se pune fasolea si se lasa la fiert, se mai adauga si putina sare.

cand a fiert cam 3 sferturise adauga morcovii taiati rondele si conserva de rosii data prin blender  bine.se lasa pana fierbe de tot, se mai adauga bors magic, dupa gust, se poate drege si cu un pic de smantana cine doreste, sau se aote servi cu smantana direct la masa. eu optez pt a douya varianta.

se ia de pe foc, se scot bucatile de carne si dupa ce se racesc putin se curata de oase si se pun inapoi in supa. se pune patrunjel verde deasupra, sa ramana gustul proaspat al patrunjelului

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de fasole verde cu carnita de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

adasev12 1

14.09.2010, 17:04

multumesc ina

adasev12 1

14.09.2010, 17:05

serveste si tu draga medioto, sa nu cumva sa patesti ceva din cauza poftei...

adasev12 1

14.09.2010, 17:06

rocsi, te servesc cu placere
silviOara, multumesc de aprecieri
pupici la toate!!!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de aperitiv crocant cu sunca si cascaval

pe 16.03 la 09:59

Reteta de snitel crispy, din pulpa de porc, in pesmet

de vasimur 4

pe 15.03 la 18:34

Reteta de placinte cu feta, spanac si marar

de laura_n 7

pe 15.03 la 17:42

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4847 puncte

oanapl

1550 puncte

mihaelar63

1439 puncte

madi_marin

1092 puncte

Rocsi

749 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Supa de chimen cu crutoane