Supa de fasole verde cu carnita de pui

de adasev12 in Supe, 14 Sep 2010 | 3972 vizualizari

 

supa asta eu o faceam fara carnita sau cu costita de porc, dar am zis sa incerc si cu pui...iese buna si asa....

 

INGREDIENTE

  • 500 g fasole verde ( dxe data asat am pus proaspata)
  • aripi si spate de pui cam 300-400 g
  • 1 cutie rosii din conserva
  • 1 ceapa
  • 2 fire de telina
  • leustean
  • 2 morcovi
  • patrunjel verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de fasole verde cu carnita de pui:

se pune carnita la fiert intr-o oala cu ceapa si telina, si cand incepe sa fiarba se aduna spuma de deasupra...dupa ce nu mai lasa spuma deloc se pune fasolea si se lasa la fiert, se mai adauga si putina sare.


cand a fiert cam 3 sferturise adauga morcovii taiati rondele si conserva de rosii data prin blender bine.se lasa pana fierbe de tot, se mai adauga bors magic, dupa gust, se poate drege si cu un pic de smantana cine doreste, sau se aote servi cu smantana direct la masa. eu optez pt a douya varianta.


se ia de pe foc, se scot bucatile de carne si dupa ce se racesc putin se curata de oase si se pun inapoi in supa. se pune patrunjel verde deasupra, sa ramana gustul proaspat al patrunjelului

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de fasole verde cu carnita de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Blender Profesional Oster Pro

- 300 lei
1299.99 lei
999.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

adasev12 1

14.09.2010, 17:04

multumesc ina

adasev12 1

14.09.2010, 17:05

serveste si tu draga medioto, sa nu cumva sa patesti ceva din cauza poftei...

adasev12 1

14.09.2010, 17:06

rocsi, te servesc cu placere
silviOara, multumesc de aprecieri
pupici la toate!!!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

RODIMUR

6830 puncte

Rocsi

4730 puncte

mirela0911

4180 puncte

 Adi

3690 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Salata Mimoza
  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Linzer cu mere

ieri la 20:45

Supa rece de Roșii  - Salmorejo (Andaluzia)

pe 22.09 la 22:00

Midii/Scoici cu ciuperci si smantana

pe 22.09 la 21:52

RETETA RECOMANDATA
Supă de pui cu cuş-cuş