Supa de fasole verde cu carnita de pui

de adasev12 in Supe, 14 Sep 2010 | 3671 vizualizari

 

supa asta eu o faceam fara carnita sau cu costita de porc, dar am zis sa incerc si cu pui...iese buna si asa....

 

INGREDIENTE

  • 500 g fasole verde ( dxe data asat am pus proaspata)
  • aripi si spate de pui cam 300-400 g
  • 1 cutie rosii din conserva
  • 1 ceapa
  • 2 fire de telina
  • leustean
  • 2 morcovi
  • patrunjel verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de fasole verde cu carnita de pui:

se pune carnita la fiert intr-o oala cu ceapa si telina, si cand incepe sa fiarba se aduna spuma de deasupra...dupa ce nu mai lasa spuma deloc se pune fasolea si se lasa la fiert, se mai adauga si putina sare.


cand a fiert cam 3 sferturise adauga morcovii taiati rondele si conserva de rosii data prin blender bine.se lasa pana fierbe de tot, se mai adauga bors magic, dupa gust, se poate drege si cu un pic de smantana cine doreste, sau se aote servi cu smantana direct la masa. eu optez pt a douya varianta.


se ia de pe foc, se scot bucatile de carne si dupa ce se racesc putin se curata de oase si se pun inapoi in supa. se pune patrunjel verde deasupra, sa ramana gustul proaspat al patrunjelului

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de fasole verde cu carnita de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

adasev12 1

14.09.2010, 17:04

multumesc ina

adasev12 1

14.09.2010, 17:05

serveste si tu draga medioto, sa nu cumva sa patesti ceva din cauza poftei...

adasev12 1

14.09.2010, 17:06

rocsi, te servesc cu placere
silviOara, multumesc de aprecieri
pupici la toate!!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

ieri la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

ieri la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

ieri la 20:49

Tort diplomat

ieri la 20:17

Gem de caise

de RODIMUR 4

ieri la 18:38

RETETA RECOMANDATA
Supa de somon