Supa de gaina cu galuste de gris

de Aletta in Supe, 26 Sep 2015 | 2893 vizualizari

 

Calitatea pozelor nu este extraordinara dar a iesit o supa foarte gustoasa,datorita gainei de casa.

 

INGREDIENTE

  • spatele si pulpa unei gaini sau pui de casa
  • 2 morcovi
  • 1 pastarnac
  • jumatate de bucata de telina
  • un cartof mic
  • patrunjel verde proaspat
  • Delikat 'Bulgarasi de Savoare''
  • o ceapa

Pentru galustele de gris:

  • 4 linguri de gris
  • 2 oua
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de gaina cu galuste de gris:

Se spala bine spatele si pulpa gainii.

Se pune apa rece in oala la fiert cu un praf de sare.

Se pun bucatile de carne si se lasa pana fac spuma.Se i-a jos cu o lingura gaurita.

Se pun legumele curatate si spalate. Se pun condimentele.

Se fierb la foc mic aproximativ 1 h 30 minute.

Galustele de gris:

Ouale se bat spuma cu un praf de sare si piper apoi se adauga in ploaie grisul,omogenizand bine.

Se scot legumele din supa si se adauga cu lingura din compozitie pentru galuste,lasand sa mai fiarba cateva minute.

Se serveste cald!

 

TIPS-URI

1

Galustele de gris se stropesc cu apa rece.( Rocsi)

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de gaina cu galuste de gris" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aripioare tavalite-n fulgi de porumb

ieri la 20:44

Spaghete cu sos gorgonzola și nuci

ieri la 12:36

Coșulețe aperitiv cu ciuperci și gorgonzola

ieri la 12:20

Salata Caprese reteta de salata delicioasa si racoritoare din bucataria italiana

ieri la 09:22

TOP
utilizatori

Miha

2712 puncte

oanapl

1110 puncte

Rocsi

622 puncte

mihaelar63

206 puncte

vasimur

150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
citeste mai mult
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
RETETA RECOMANDATA
Split pea soup