Supa de gaina cu taitei de casa

de delia64 in Supe, 7 Mar 2013 | 3025 vizualizari

 

Este o supa gustoasa si sanatoasa preferata de familia mea .
Gaina este de la mama , crescuta cu porumb si grau , asa ca este bio cu siguranta .

 

INGREDIENTE

  • spatele, aripile si pulpele de la o gaina
  • 1/2 radacina telina
  • 5 morcovi
  • 3 radacini de patrunjel
  • 2 radacini de pastarnac
  • o ceapa
  • sare dupa gust
  • 10 boabe de piper
  • frunze de telina si patrunjel [ eu le am la congelator ]
  • taietei de casa
Portii: 10
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de gaina cu taitei de casa:

Punem carnea la fiert cu sarea si boabele de piper .


Se fierbe la foc mic spumandu-se de cate ori este nevoie pentru a iesi o supa limpede.


Curatam si spalam zarzavatul si il adaugam in oala lasand sa fiarba incet.


Cand carnea este fiarta strecuram supa si adaugam taieteii , in 15 -20 de minute supa este gata .


Se ia oala de pe foc si se presara telina si patrunjel frunze tocate marunt .


POFTA BUNA !!!

 

TIPS-URI

1

Supa de gaina este foarte buna si cu galuste de gris .

2

Gaina de casa are un gust deosebit .

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de gaina cu taitei de casa" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (24)

delia64 1

08.03.2013, 12:08

crina

Rocsi 1

08.03.2013, 21:01

Tare gustoasa!

delia64 1

08.03.2013, 21:55

Rocsi

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Friganele sandwich
  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Supa de gaina de casa cu galuste de pesmet