Supa de galbiori

de mihaelar63 in Supe, 26 Iun 2014 | 6059 vizualizari

 

Sunt atat de frumosi galbiorii . Ii iubesc de-a dreptul . Cred ca v-am mai spus . Imi auc o stare de relaxare amintindu-mi locurile pe unde am cules si eu aceste ciuperci . Mai precis in iesirile duminicale era un bradet la muntele Baisorii unde garantat gaseam ravnitele ciupercute . Bineinteles aceasta supa face parte din cele ce se pregatesc foarte rapid .

 

INGREDIENTE

  • 500 gr galbiori
  • 100 gr bacon (slanina afumata)
  • 2 morcovi noi
  • 2 cartofi
  • 2 fire usturoi verde
  • 4 cepe verzi
  • 1 ardei gras rosu
  • 1/2 lingurita Eros Pista (pasta ardei iute rosu)
  • 1 fir cimbru verde
  • 1 foaie dafin
  • 1 varf cutit pudra de nucsoara
  • 1 legatura patrunjel verde
  • 200 ml smantana
  • 2 linguri mustar cu hrean
  • 1 ou
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de galbiori:

Curatati si spalati legumele si ciupercile .


Cartofi se taie cuburi . Slaninuta cubulete si ardeiul feliute . Morcovul se taie fasii .


Intr-o oala cu 3 l apa sarata + foaia de dafin puneti aceste legume la fiert .


Galbiorii prea mari se feliaza .


Cand cartofii si morcovul sunt patrunsi adugati galbiorii, ceapa , usturoiul si verdeturile tocate .


In maximum 10 minute sunt fierte si ciupercile .


Amestecati oul si mustarul cu smantana si diluati treptat cu zeama calda . Incorporati amestecul in supa amestecand .


Condimentati supa cu nucsoara si piper . Serviti cu mult patrunjel tocat .

 

TIPS-URI

1

Daca aveti posibilitatea alegeti galbiori cat mai tineri si fragezi . Se vor pregati mult mai rapid .

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de galbiori" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (37)

laura_n 1

29.06.2014, 14:13

asta e chiar rasfat

poa 1

28.04.2015, 13:11

Valclaudia 1

10.12.2017, 14:53

cat de apetisanta e supica asta!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Supa crema de morcovi
  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Supa crema de ciuperci cu smantana si crutoane