Supa crema rece de sfecla rosie

de BakeUpArtist in Supe, 28 Oct 2016 | 646 vizualizari

 

Această rețetă este ideală pentru cei care mananca sanatos; se prepară foarte ușor și poate fi o cină ușoară, cu gust deosebit. În plus, rezistă în frigider zile bune.   

 

INGREDIENTE

  • 500 g sfecla rosie;
  • 2 cartofi medii;
  • 1 morcov;
  • 2 cepe;
  • 1 lingura de ulei;
  • 900 ml de supa de pui, sau apa;
  • 2 foi de dafin;
  • 1 lingurita de hrean proaspat ras;
  • sare;
  • piper;
  • gelatina (daca doriti textura de piftie, daca nu, o puteti servi in boluri)
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa crema rece de sfecla rosie:

-Curățați legumele și le tocați în cuburi;


-Căliți ceapa în ulei pentru 5 minute, apoi adăugați legumele și mai lăsați încă 5 minute, timp în care amestecați.


-Adăugați apa sau supa de pui;


-Adăugați foile de dafin, sare, piper;


-Când legumele au fiert, adăugați hreanul și mai lăsați pe foc pentru încă 2 minute;


-Închideți focul, scoateți foile de dafin;


-Scoateți legumele și pasați-le până obțineți crema omogenă;


-Adăugați supă în care au fiert în funcție de cât de subțire doriți să fie supa finală;


-Dacă doriți textura gelatinoasă, preparați gelatina după instrucțiunile de pe ambalaj, o incorporați în supă și dați la frigider pentru cel puțin 2 ore.



-Serviți supa cremă cu smântână, hrean sau pătrunjel tocat mărunt.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa crema rece de sfecla rosie" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Storcator citrice

- 15 %
199.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

BakeUpArtist 1

28.10.2016, 17:02

Va multumesc mult! Era inca soare si cald afara cand am facut-o, si am zis sa o fac rece, sa fie racoritoare.

Panacris 1

31.10.2016, 09:05

deyutzky 1

31.10.2016, 15:28

Wow, ce prezentare!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

9160 puncte

Rocsi

7810 puncte

RODIMUR

7490 puncte

oanapl

7120 puncte

Constelatialeu

6700 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert poale-n brau
  • 06

    MI

  • 07

    J

  • 08

    V

  • 09

    S

  • 10

    D

  • 11

    L

  • 12

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Supa chinezeasca cu pui si champinioane negre