Supa de galuste

de adasev12 in Supe, 8 Feb 2011 | 2631 vizualizari

 

e supica preferata a baietelului meu....:D

 

INGREDIENTE

  • 2+1 pulpe de pui intregi
  • 2 fire de telina, o jumatate de ceapa
  • 2 morcovi
  • 1 ou
  • gris cat cuprinde
  • sare, piper boabe, vegeta, patrunjel verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de galuste:

pulpele le-am spalat bine si le-am pus la fiert in paa goala, pana a iesit toata spuma deasupra...am spumat supa bine apoi am adaugat putina sare si boabe de ppiper, ceapa intreaga plus telina. am lasat sa fiarba vreo 30 min. am adaugat apoi morcovul taiat rondele si am mai lasat la fiert vreo 10 min, apoi am facut galustele de gris : am batut bine albusul cu un praf de sare , am adaugat gris cat sa formeze o pasta groasa apoi am adaugat si galbenusul, am amestecat bine si cu lingurita am format galuscute mici, cat jumatate de lingurita , ca noua asa ne plac, maruntele...am turnat o cana de apa rece peste supa, ca sa se domoleasca din fiert si am scos pulpitele afara. doua le.am lasat la felulII iar una am facut-o bucatele si am adaugat-o in suppica. am pus cu grija galustele in supa, am dat focul la mic, sa fiarba f incet sa nu se sfarame galustele. am mai potrivit gustul cu vegeta.


la masa am adaugat patrunjel verde direct in farfurie...mie asa imi place supica...cu patrunjelul verde in farfurie...sa aratae bine.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de galuste" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (25)

adasev12 1

08.02.2011, 23:45

mamaieelena...mersi mult
luk...

DIANA B 1

09.02.2011, 10:45

cu voi cred ca voi invata sa mananc si supa ...............

adasev12 1

09.02.2011, 14:13

onesta.... ...si sa stii ca e f sanatos sa papi supica....

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mihaelar63

8680 puncte

Rahela Velicu

8650 puncte

RODIMUR

8300 puncte

CameliaR

8100 puncte

GeorgiG

7370 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Supa crema de sfecla rosie
  • 14

    L

  • 15

    MA

  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Zucchini in crusta de pesmet cu parmezan

de Adi 4

la 13:59

Șarlota Diplomat, cu portocale

de RODIMUR 5

la 00:30

Tort de ciocolată şi cafea cu glazură oglindă

de Ancutsa 5

ieri la 23:27

RETETA RECOMANDATA
Supa crema cu pui, fidea si crutoane