Supa de galuste

de hany30 in Supe, 4 Noi 2015 | 2589 vizualizari

 

Galustele ies foarte pufoase .

 

INGREDIENTE

  • 500 gr tacamuri de pasare
  • o radacina pastarnac
  • un morcov
  • o ceapa
  • o foaie dafin
  • o legatura patrunjel
  • sare si piper dupa gust
  • Pentru galuste :
  • 2 oua
  • 7 linguri gris
  • 1 lingura ulei
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de galuste:

Se fierb tacamurile aproximativ 10 minute , pana cand se ridica spuma in oala . Se aduna spuma si de adauga legumule curatate si tocate bucati mari, dafinul si coditele de patrunjel . Se asezoneaza cu sare si piper . Si se fierbe pana cand legumele si carnea sunt patrunse. In acest timp  se fraca ouale cu ulei si cu sare si se adauga grisul in ploaie pana ajungi la consistenta unei smantani groase . Cu o lingura incalzita in supa , se ia din compozitie si se adauga in supa . Se acopera oala si se fierbe la foc mic aproximativ 10 minute, apoi se stinge focul. Inainte de servire se toaca patrunjel proaspat.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de galuste" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Supa de galuste