Supa de galuste cu pui

de RalukaToprak in Supe, 30 Apr 2014 | 4449 vizualizari

 

O supa tare gustoasa,cu galuste pufoase ,pe care baiatul meu o adora :)

 

INGREDIENTE

  • 2 bucati ceapa verde
  • 1 morcov
  • patrunjel verde
  • sare si piper
  • delikat cu gust de gaina
  • jumatate de ardei rosu
  • 4-5 bucati de carne de pui(piept,aripi,pulpe)
  • 2-3 litri apa(depinde de oala)
  • putin ulei daca e necesar
  • Pentru galuste:
  • 2 oua
  • 7 linguri cu varf de gris
  • sare si piper
  • 1 lingura ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de galuste cu pui:

Se portioneaza carnea daca e mai mare (piept) eu am folosit ciocanele, se curata de piele, se spala apoi se pune la fiert cu putina sare. Se spumeaza de cate ori este necesar.

In timp ce carnea fierbe curatam si  spalam legumele apoi le toacam marunt (cubulete) fiecare cum prefera, eu ca sa-mi conving baiatul sa manance morcov ,il dau pe razatoarea mica sa nu-l observe prea tare :). Condimentam cu delikat cu gust de pui si piper negru. Dupa ce carnea a fiert se pun legumele, iar mai spre final adaugam si ardeiul.

Se fac galustele: se separa albusurile de galbenusuri,se bat albusurile spuma tare,galbenusurile se freaca cu putina sare si peste ele se adauga albusurile spuma. Se amesteca usor sa nu se lase,se adauga uleiul si piperul,se adauga grisul cate o lingura plina, pe rand. Se lasa la umflat putin la temperatura camerei

Cand legumele s-au fiert dam flacara la minim iar cu o lingurita punem gramajoare din compozitia de gris cu ou intorcandu-le pe ambele parti.

Cand sunt gata ,oprim focul si presaram patrunjel proaspat,tocat marunt .

Pofta Buna !

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de galuste cu pui" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Supa de pasare cu galuste