Supa de gulii

de divainbucatarie in Supe, 29 Apr 2011 | 3712 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 gulii mari
  • 2 morcovi
  • 1 radacina de pastarnac
  • 1 ceapa
  • 3 linguri de ulei de masline
  • 1.5 l supa clara de pui sau de oase
  • 1/2 lingurita cimbru
  • piper
  • sare
  • 50 g smantana
  • 1 galbenus
  • 1 legatura patrunjel verde
Portii: 6
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de gulii:

Curatam legumele de coaja si le spalam. Tocam ceapa marunt, morcovul il radem prin razatoarea mica, le calim putin in ulei, apoi le punem la fiert impreuna cu guliile rase mai mare in supa de pui. Asezonam cu sare, piper si cimbru.


Cand legumele sunt fierte dam oala la o parte si lasam sa se raceasca putin. Pasam jumatate din cantitatea de legume cu un bleder, adaugam dresingul de smantana si ou.


Servim supa calduta cu patrunjel verde tocat si crutoane sau galuste de faina.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de gulii" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

divainbucatarie 1

01.06.2011, 15:02

Multrumesc Ramonica!

divainbucatarie 1

01.06.2011, 15:03

Draga Andreea gandeste-te la o ridiche mai dulce

divainbucatarie 1

01.06.2011, 15:03

Multumesc Eduard!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

ieri la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

ieri la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

ieri la 20:49

Tort diplomat

ieri la 20:17

RETETA RECOMANDATA
Supa de vita cu fidea