Supa de gulii

de divainbucatarie in Supe, 29 Apr 2011 | 3382 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 gulii mari
  • 2 morcovi
  • 1 radacina de pastarnac
  • 1 ceapa
  • 3 linguri de ulei de masline
  • 1.5 l supa clara de pui sau de oase
  • 1/2 lingurita cimbru
  • piper
  • sare
  • 50 g smantana
  • 1 galbenus
  • 1 legatura patrunjel verde
Portii: 6
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de gulii:

Curatam legumele de coaja si le spalam. Tocam ceapa marunt, morcovul il radem prin razatoarea mica, le calim putin in ulei, apoi le punem la fiert impreuna cu guliile rase mai mare in supa de pui. Asezonam cu sare, piper si cimbru.

Cand legumele sunt fierte dam oala la o parte si lasam sa se raceasca putin. Pasam jumatate din cantitatea de legume cu un bleder, adaugam dresingul de smantana si ou.

Servim supa calduta cu patrunjel verde tocat si crutoane sau galuste de faina.

Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de gulii" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Supa de gulii-0
Supa de gulii-1

COMENTARII (16)

divainbucatarie

divainbucatarie 1

01.06.2011, 15:02

Multrumesc Ramonica!

divainbucatarie

divainbucatarie 1

01.06.2011, 15:03

Draga Andreea gandeste-te la o ridiche mai dulce

divainbucatarie

divainbucatarie 1

01.06.2011, 15:03

Multumesc Eduard!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tort cu clementine si migdale
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!