Supa de gulii umplute

de delia64 in Supe, 26 Mar 2014 | 1297 vizualizari

 

O supa hranitoare si sanatoasa .

 

INGREDIENTE

  • 8 gulii
  • un os de vitel cu carnita
  • 4 morcovi
  • 1 jumate telina
  • 1 pastarnac
  • 1 fir de praz
  • 2 cepe mari
  • 2 oua
  • 100 gr. orez
  • 250gr. carne tocata amestec
  • 3 linguri ketchup de casa
  • pasta de tomate
  • sare
  • piper
  • patrunjel verde de la congelator
  • 200 gr. smantana
  • 2 linguri faina alba
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de gulii umplute:

Intr-o oala de 10 litri punem 5 litri apa si un os de vitel cu carne , un praf de sare , spumam din cand in cand pentru a fi cat mai limpede supa .


Curatam guliile , le scobim mijlocul.


Punem orezul la inflorit intr-un vas cu apa rece .


Curatam zarzavatul si il taiem cubulete .


Curatam ceapa si o taiem marunt impreuna cu prazul si le punem in oala , le lasam sa fiarba impreuna cu osul .


Intre timp pregatim umplutura pentru gulii.


Carnea tocata amestec vita si porc o amestecam cu orezul scurs de apa , 2 oua ,sare si piper dupa gust , patrunjel de la congelator .


Umplem guliile cu aceasta compozitie si presaram faina alba peste unplutura.


Taiem marunt miezul de gulie si il adaugam in supa la fel si guliile umplute .


Smantana , 2 linguri ffaina alba , pasta de tomate si 3 linguri de ketchup se amesteca cu telul sa se faca o pasta omogena si se desarta peste supa.


Se mai lasa sa fiarba pana cand se ridica guliile la suprafata .


Se condimenteaza cu sare si piper dupa gust si patrunjel verde .


Se serveste cu smantana si ardei iute .


Pofta buna !!!

 

TIPS-URI

1

Se strecoara supa inainte sa adaugam zarzavatul pentru a nu ramane oase marunte .

2

Carnea de pe os se taie marunt si se adauga in oala .

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de gulii umplute" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

botcrina 1

03.04.2014, 21:10

foarte bine arata!

Panacris 1

29.09.2015, 21:08

Panacris 1

29.09.2015, 21:08

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cum se face mamaliga
  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Supa crema de dovleac copt