Supa de legume cu crutoane

de luminita20_2006 in Supe/Ciorbe, 20 Ian 2010 | 5734 vizualizari

 

INGREDIENTE

  •  1 morcov
  • -1 patrunjel
  • -1 radacina pastarnac
  • - 1ceapa
  • - 200 gr soc de rosii
  • - legatura patrunjel
  • - crutoane sau 3 felii de pane de vatra
  • -3 l apa
  • -delicat
  • -sare,piper
  • -ulei de masline
  • -parmezan
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de legume cu crutoane:

Legumele se curata si se spala apoi se taie pai(dar bucati mai groase). Se pun la fiet si se adauga un pic de ulei. Ceapa se toaca marunt si se pune si ea la fiert. Cand sunt aproape gata se adauga si sucul de rosii se mai lasa sa fiarba. Cand e gata se adauga patrunjelul tocat marunt. Se serveste cu crutoane si parmezan.

 

Ps in cazul in care nu aveti crutoane le puteti face in casa. taiati cateva felii de pane cubulete si datile la cutor 15 min.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de legume cu crutoane" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (2)

mihaelar63 1

20.01.2010, 23:15

ce gust bun da pastarnacul , demult nu am mai gatit cu asa ceva ,multumesc luminita , in seara asta ai fost ,,muza ''mea , mi-am amintit de vreo doua retete

luminita20_2006 1

21.01.2010, 15:19

ma bucur mult mihaela

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Hotdog de casa

de Rocsi 9

ieri la 19:49

Fursecuri americane cu bucati de ciocolata reteta de Chocolate Chip Cookies

ieri la 14:47

Prajitura Red Velvet un desert elegant si delicios

ieri la 14:40

TOP
utilizatori

 Merisor

1100 puncte

Caty

1096 puncte

Rocsi

511 puncte

Valclaudia

300 puncte

RODIMUR

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de curcan cu taitei de casa