Supa de legume - de post

de Sidy in Supe, 22 Noi 2011 | 2645 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2-3 morcovi
  • 2 patrunjei
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • fidea fara ou
  • vegeta de casa
  • patrunjel verde
  • gulie
  • telina
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de legume - de post:

Se curata zarzavatul si se taie in patru radacinoasele, celelalte cuburi. Ceapa o pun intreaga si cand supa este gata, o arunc.

Se pun intr-o oala si se acopera cu apa. Adaugam vegeta si lasam sa se fiarba legumele.

Intre timp se fierbe fideaua separat in apa cu putina vegeta de casa.

Cind sunt toate fierte se pune in farfurie fidea ,apoi zarzavat, doua polonice cu supa si patrunjel verde tocat, deasupra.


Pofta mare !

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de legume - de post" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

diaconta 1

22.11.2011, 20:17

ce bunuta e de post
reusesc cu furculita?

MIUTA 1

24.11.2011, 23:33

Foarte buna

mihaelar63 1

30.11.2011, 03:27

Este atat de vesela incat doresc si eu

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Ciorba de pui cu taietei de casa
  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

  • 28

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu branza si fructe de padure

de oanapl 5

ieri la 22:59

Desert tort cu crema de lamaie, capsuni si jeleu din vin sau 7 ani de bucatareala ori hlizeala pe Bucataras.ro

ieri la 19:17

Înghețată de caise confiate

de RODIMUR 4

ieri la 16:20

Desert tort cu crema de capsuni si glazura oglinda de ciocolata

de Oana 8

ieri la 16:08

Inghetata tirasmisu

de Lau 9

ieri la 13:06

RETETA RECOMANDATA
Supa-crema de zucchini