Supa de leustean cu perisoare

de deliciousflavours in Supe, 18 Iun 2012 | 1647 vizualizari

 

Sa aveti o saptamana frumoasa! :)

 

INGREDIENTE

  • 2 morcovi
  • 1 radacina patrunjel
  • 1 cartof
  • frunze de leustean
  • sare, piper
  • Ingrediente pentru perisoare:
  • 100 gr sunca presata
  • 100 gr cartofi fierti
  • 1 ou
  • ½ lingura faina
  • ½ lingura pesmet
  • leustean tocat
  • sare, piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de leustean cu perisoare:

Prima data vom pune la fiert 1 cartof mic (aprox de 100 gr) pentru perisoare.  

Taiem cubulete mici toate legumele (morcovii, radacina de patrunjel, cartoful) le punem intr-un vas cu apa, condimentam cu sare sau vegeta, adaugam si frunzele de leustean, acoperim vasul cu un capac si lasam sa fiarba la foc mic.

Cand incepe sa fiarba supa, pregatim perisoarele. Punem sunca intr-un blender cu cutit si tocam marunt (sau dam prin masina de tocat carne). Cartoful fiert si racit il zdrobim ca pentru piure, adaugam sunca, oul, faina, pesmetul, putin leustean tocat marunt, sare si piper dupa gust si amestecam bine pana obtinem o compozitie omogena usor de modelat. Formam bilute, iar cand legumele din supa sunt fierte, adaugam perisoarele si lasam sa fiarba la foc mic pana se ridica la suprafata.

Pofta Buna! 

 

RETETA IN IMAGINI

Supa de leustean cu perisoare-0
Supa de leustean cu perisoare-1
Supa de leustean cu perisoare-2

COMENTARII (19)

deliciousflavours

deliciousflavours 1

28.06.2012, 12:04

multumeeesc!

meprincipessa

meprincipessa 1

29.06.2012, 20:44

DELICIOS!

deliciousflavours

deliciousflavours 1

09.07.2012, 12:28

Multumesc

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!