Supa de linte rosie

de alilianaa in Mancaruri de post, 22 Feb 2014 | 3982 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 g linte
  • o ceapa alba
  • un morcov
  • o rondea telina
  • sare, piper, cimbru dupa gust
  • 30 ml ulei.
  • 2 graunti usturoi
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de linte rosie:

Lintea se spala si se fierbe in apa cu sare. Am aruncat prima apa cum a dat in clocot si am pus alta apa. Am lasat-o la fiert cca 30 minute, dupa care se pune la  scurs intr-o strecuroare. Intr-o oala am pus la calit ceapa, morcovul, telina ( spalate si tocate/date prin razatoare) . Cand s-au inmuiat am adaugat lintea. Am amestecat. Peste toate am pus apa si o parte din zeama in care am fiert lintea. Am lasat cca 15 minute. Am potrivit de sare. Am adaugat la final piper, cimbru si usturoiul zdorobit. 

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de linte rosie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

Cris2711 1

23.02.2014, 17:32

Tare,tare buna!

alilianaa 1

24.02.2014, 17:00

Cris..multumesc.

babi5 1

03.03.2014, 19:34

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tocanita de ceapa cu mamaliguta-post