Supa de morcov si papaya

de ianculubita in Supe, 21 Ian 2016 | 3157 vizualizari

 

Va recomand o supa cu un gust super bun si foarte sanatoasa.
Papaya denumit si Fructul ingerilor isi are originea in America Centrala si de Sud avand cele mai mari concentratii de vitamine: C, magneziu, potasiu, fier, calciu si beta-caroten iar prin continutul de antioxidanti, este un remediu impotriva diferitelor tipuri de cancer
Foarte bine este folosit in dietele de slabire avand doar 39-40 de calorii pentru100g de pulpa;semintele uscate si pisate, pudra adaugata in mancare,inlocuieste piperul, avand un gust care poate fi consumat si de copii dar avand si proprietati antiinflamatoare; de asemenea este folosit si de catre persoane cu diabet.
Eu cunosc gustul, este foarte placut si se aseamana usor cu pepenele galben,pentru ca medicul din Franta mi-a recomandat macar 1fruct pe zi!!! uitase probabil ca eram venita din Romania!!!

 

INGREDIENTE

  • 500g morcov
  • 1ceapa mare
  • 2linguri crema de branza
  • 50g unt
  • 1papaya
  • 1varf de lingurita nucsoara
  • sare,piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de morcov si papaya:

Ceapa si morcovul curatate, spalate, taiate rondele, se calesc in unt incins iar dupa ce s-au inmuiat se adauga 500ml apa si se lasa pe foc sa fiarba cu capac; in acest timp fructul se taie in jumatate, se scot semintele cu o lingurita, se feliaza si se curata la fel ca si feliile de pepene de coaja si in interior de semintele ramase apoi se taie cubulete si se adauga in supa oprind cateva pentru servit si se mai lasa in continuare la fiert5min; se strecoara apoi totul, se paseaza cu blenderul vertical, piureul se amesteca cu supa de la fiert, se condimenteaza cu sare si piper dupa gust.

Se serveste in bol cu nuscoara presarata deasupra, cubulete de papaya oprite si seminte de papaya

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de morcov si papaya" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Supa de galuste cu unt