Supa de peste

de -tony- in Supe, 3 Ian 2013 | 1095 vizualizari

 

mi-ar fi placut inloc de scoici ,raci etc sa fi avut un crap,somn...

 

INGREDIENTE

  • 1 kg peste mic de diferite specii
  • 1/2 kg amestec midii,calamari,raci,etc
  • 2 cepe
  • 1 ardei gras mare
  • 3 cartofi
  • sare
  • piper
  • knorr
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de peste:

se pune pestele mic curatat si se fierbe pina cade toata carnea de pe oase.se strecoara zeama si se arunca pestele maruntit.


in aceasta zeamase pune knorr, se pune ceapa taiata in 2 si restul de legume curatate si taiate cuburi mari .cind cartoful este aproape fiert se adauga midiile,calamarii,etc. pentru cca 10 minute.


se pune sare si piper dupa gust.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de peste" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

MotanLaOale 1

03.01.2013, 13:54

Lau 1

03.01.2013, 14:41

adnia 1

03.01.2013, 15:50

buna supa! eu insa o sa sar peste knorr si o sa pun vegeta facuta de mine

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cum se face mamaliga
  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Kedgeree cu peste, fasole pastai si spanac