Canja de pui (supa de pui in stil portughez)

de cristeena20 in Supe, 4 Apr 2013 | 2185 vizualizari

 

De mica am invatat ca a face supa de pui buna e o intreaga filosofie: tre sa fierbi puiul la foc mic, sa pui zarzavat, strecori supa limpede si fierbi taitei uneori separat sa ramana supa clara. Cand am ajuns aici si am fost servita pentru prima data cu supa lor de pui (canja) mi s-a spulberat toate ideile...ce aveam in farfurie era ceva tulbure cu carne si maruntaie de pui, si mult cus-cus fiert la foc mare....Dar gustand....a devenit preferata mea. Este o supa deosebit de savuroasa .

 

INGREDIENTE

  • jumatate de pui
  • 4-5 ficatei de pui (puteti adauga si alte maruntaie)
  • 1 pachet de cus-cus
  • sare, cub Knorr de pui facultativ
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Canja de pui (supa de pui in stil portughez):

Aceasta supa e foarte simplu de facut. Bucatile de pui le portionam si le punem la fiert in apa rece cu sare (nu multa apa). Cand carnea e fiarta bine adaugam cus-cusul si mai lasam sa fiarba supa cu pastele in ea pana sunt toate fierte.


Dupa preferinta putem scoate carnea si dezosa, taind in bucati mai mici si punand in bolul cu supa inapoi bucatile. Este buna fierbinte.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Canja de pui (supa de pui in stil portughez)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

_Alina_ 1

05.04.2013, 09:15

Foarte buna supica!

CookieMonster 1

05.04.2013, 14:27

nu am inercat inca supita cu cus-cus, dar... vreau

RuxyRux 1

05.04.2013, 21:48

Ce interesanta!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Evantai cu legume
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Piept de pui umplut cu legume

de oanapl 5

ieri la 23:26

Somon la cuptor cu 4 garnituri

de Oana 8

ieri la 18:24

Snitele din muschi de porc in crusta de cascavea cu mustar si pesmet

pe 21.09 la 21:46

Soft French Bread Rolls

de Rocsi 9

pe 21.09 la 19:42

RETETA RECOMANDATA
Supa de pui cu galuste