Supa de praz cu curry Kotanyi

de -Miti- in Supe, 7 Mai 2011 | 1355 vizualizari

 

Daca tot am dat-o pe curry,am incercat si o reteta de supa cu curry-ul de la Kotanyi. Poate reusesc sa-mi obisnuiesc copii sa manance ca mine

 

INGREDIENTE

  • 1 fir de praz
  • 1 ceapa mica
  • 7 cartofi mici
  • 750 ml-1 litru de apa
  • un cub de supa concentrata
  • 1 lingura de curry Kotanyi
  • 1 frunza de dafin
  • 1 lingura ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de praz cu curry Kotanyi:

Se curata prazul,ceapa si cartofii.


Se taie prazul in rondele,ceapa in cubulete si cartofii in cuburi.


Se pune uleiul intr-o oala si cand e fierbinte se adauga prazul si ceapa.


Cand au inceput sa devina maronii,se adauga curry,cartofii si frunza de dafin.


Se adauga apa si cubul si se lasa sa fiarba.


Cand s-au inmuiat toate legumele se ia de pe foc si se scoate frunza de dafin.


Se poate face si supa crema cu un blender vertical.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de praz cu curry Kotanyi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

divainbucatarie 1

08.05.2011, 09:56

LUK 1

08.05.2011, 17:01

am si eu un plic cu condiment curry..ca mi a tot promis frate meu o reteta de pui indian..dar sta in dulap de o luna deja...si sunt tare curioasa ce gust are...cred ca e o supica usoara..de vara..

kamy 1

08.05.2011, 19:36

trebuie sa fie buna

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu visine si urda

de oanapl 5

ieri la 23:19

Japoneze

de RODIMUR 4

ieri la 22:00

Pâine de casă

de RODIMUR 4

ieri la 20:53

Clatite cu branza si dovlecel

de Adi 3

ieri la 19:34

RETETA RECOMANDATA
Mancare de praz cu masline