Supa de praz cu curry Kotanyi

de Mitinita in Supe, 7 Mai 2011 | 2915 vizualizari

 

Daca tot am dat-o pe curry,am incercat si o reteta de supa cu curry-ul de la Kotanyi. Poate reusesc sa-mi obisnuiesc copii sa manance ca mine

 

INGREDIENTE

  • 1 fir de praz
  • 1 ceapa mica
  • 7 cartofi mici
  • 750 ml-1 litru de apa
  • un cub de supa concentrata
  • 1 lingura de curry Kotanyi
  • 1 frunza de dafin
  • 1 lingura ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de praz cu curry Kotanyi:

Se curata prazul,ceapa si cartofii.

Se taie prazul in rondele,ceapa in cubulete si cartofii in cuburi.

Se pune uleiul intr-o oala si cand e fierbinte se adauga prazul si ceapa.

Cand au inceput sa devina maronii,se adauga curry,cartofii si frunza de dafin.

Se adauga apa si cubul si se lasa sa fiarba.

Cand s-au inmuiat toate legumele se ia de pe foc si se scoate frunza de dafin.

Se poate face si supa crema cu un blender vertical.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de praz cu curry Kotanyi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

divainbucatarie 1

08.05.2011, 09:56

LUK 1

08.05.2011, 17:01

am si eu un plic cu condiment curry..ca mi a tot promis frate meu o reteta de pui indian..dar sta in dulap de o luna deja...si sunt tare curioasa ce gust are...cred ca e o supica usoara..de vara..

kamy 1

08.05.2011, 19:36

trebuie sa fie buna

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Supa crema de praz