Supa de pipote si inimi

de LadyCrs in Supe, 15 Iul 2012 | 7747 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un pachet pipote+inimi
  • o ceapa
  • doi morcovi
  • telina
  • ardei capia
  • dovlecel
  • fidea
  • 2 galbenusuri
  • smantana
  • sare,piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de pipote si inimi:

Spalam si curatam pipotele si inimile , le punem la fiert si avem grija sa le spumam. Tocam zarzavatul si il adaugam in oala dupa ce s-a fiert carnea. Dupa ce s-au fiert si legumele adaugam fideaua, mai lasam putin sa fiarba dupa care oprim focul si o dregem cu galbenusurile pe care le-am amestecat cu smantana.Potrivim de sare, piper punem verdeata si servim. Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de pipote si inimi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

mamaieelena 1

16.07.2012, 10:10

oana_pisicutza16 1

16.07.2012, 10:10

Sim0na 1

16.07.2012, 12:06

N-am mancat niciodata supa din pipote si inimi, dar imi plac foarte tare prajite

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Panacris

7901 puncte

Rocsi

7830 puncte

RODIMUR

7772 puncte

 merisor

4954 puncte

Gherca Daniela

4740 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Peste la cuptor
  • 15

    L

  • 16

    MA

  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

  • 20

    S

  • 21

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Supa de pui cu taitei