Supa de porc cu conopida si cartofi

de mihaelar63 in Supe, 22 Noi 2014 | 2440 vizualizari

 

La ultimul porc sacrificat am cerut macelarului :D [ sotul meu] sa nu fie atat de minutios la dezosare , sa mai lase ceva carnita mai multa pe os .Oasele ocupa mult loc in congelator , asa ca pe cel mai voluminos l-am pus in supica asta buna de conopida .

 

INGREDIENTE

  • 1 kg os cu carne
  • 2 morcovi
  • 2 cartofi
  • 1 ceapa
  • 1 gogosar
  • 1 conopida mica
  • 1 pahar smantana
  • 4 catei usturoi
  • sare
  • piper
  • patrunjel verde
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de porc cu conopida si cartofi:


  1. Fierbeti osul cu carne pe jumatate si aruncati apa .

  2. Conopida se desface bucatele , si se opareste in apa clocotita . Aruncati aceasta apa .[ Prin aceasta operatiune conopida va fi suportata si de cei mai sensibili ].

  3. Spalati si curatati legumele . Spalati din nou .

  4. Tocati marunt ceapa ,usturoiul, morcovii si ardeii . Caliti-le usor in ulei .

  5. Adugati si cartofii cuburi mai mari , 3-4 l apa si osul cu carne .Sarati .

  6. Fiereti 30 minute . Cand morcovii sunt fierti adugati buchetelele de conopida .

  7. Dregeti supa cu smantana .

  8. Scoteti osul din supa si desfaceti bucatele de carne pe care le puneti in farfurie la servit .

  9. Serviti supa asezonata cu piper si patrunjel verde .


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de porc cu conopida si cartofi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Waves

- 20 %
289.99 lei
231.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (22)

mihaelar63 1

24.11.2014, 12:27

Jolygina . Cateodata o nimeresc )

Panacris 1

05.09.2016, 18:36

Mihaela, draga mea nu ;tiu cum de am ratat bun[ciunea asta de ciorbiță zilele astea îi fac felul, poate păcălesc și Zmeișorii să probeze conopida și în ciorbă

mihaelar63 1

05.09.2016, 20:58

Hi-hi , Pune si tu ceva carnita , de pacaleala

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert tort cu crema de lamaie

de RODIMUR 5

ieri la 21:29

Ardei umpluti ca pe vremea lui Cuza-Voda

ieri la 19:22

Desert tort cu ciocolata si zmeura

ieri la 18:01

RETETA RECOMANDATA
Supa de porc