Supa de fasole

de alinutzika in Supe, 12 Iun 2012 | 1372 vizualizari

 

O supica simpla, fara carne, dar foarte gustoasa. Poate fi servita asa simpla, sau dreasa cu smantana. Eu am ales prima varianta, in schimb ai mei au dres-o putin. Cu ceapa verde de sezon sau ceapa rosie e " numa' buna"..:))
Verdeturile ii dau gustul grozav, deci nu le omiteti.

 

INGREDIENTE

  • 300 g fasole
  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • 1/2 radacina de telina
  • 1 ardei sau 1 lingura pasta de ardei
  • 3 linguri pasta de rosii
  • 1/4 lingurita cimbru uscat
  • 2-3 frunze leustean
  • 2-3 frunze marar
  • 2-3 frunze patrunjel
  • sare, piper
Portii: 6
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de fasole:

Fasolea, inmuiata in apa de cu seara, se pune la fiert la foc mic, iar cand e pe jumatate fiarta, se schimba apa, dar tot fierbinte sa fie. Acum se adauga ceapa si ardeiul tocat si morcovul si telina rase. Se condimenteaza cu sare si piper. Cand fasolea e fiarta, se adauga pasta de rosii si se mai lasa 5 minute. Oprim focul si adaugam verdeturile tocate marunt.


Servim cu sau fara smantana, cu ceapa verde si paine de casa.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de fasole" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Storcator citrice

- 25 %
199.99 lei
149.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

RuxyRux 1

13.06.2012, 19:44

Place tare Aliiii! Eu cred ca totusi e ciorbita nu supa daca are si leustean

Mihaela11_jo 1

13.06.2012, 21:48

Preferata mea

alinutzika 1

13.06.2012, 22:35

Ruxy...spune-i cum vrei. In zona mea se foloseste mai rar cuvantul ciorba. Aproape tot ce e lichid se numeste supa sau "zama'..

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dorada regala prajita la tigaie
  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Supa de fasole verde cu carnati