Supa de portocale cu cocos

de Roda in Supe, 17 Mai 2009 | 4645 vizualizari

Supa de portocale cu cocos

 

Este o reteta adusa de mine din Grecia.

 

INGREDIENTE

  • 2 linguri unt,
  • 400g.carne tocata(amestec de vita cu porc),
  • 4 linguri praf de curry,
  • 300g.praz taiat rondele,
  • 500ml. supa de carne de pasare,
  • 400g.crema de cocos(din comert),
  • 4 portocale,
  • sare,
  • 1 1/2 linguri de zahar de trestie brun ,
  • 1 lingura ouzo(tuica de anason)
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de portocale cu cocos:

1.Intr-o tigaie cu peretii mai inalti,in unt fierbinte se caleste carnea tocata ,se adauga prazul si praful de curry si se lasa sa se caleasca impreuna cateva minute.

2.Se toarna in tigaie supa de carne  ,crema de cocos si ,pe foc mic, se fierb inca 10 minute.

3.Se curata portocalele ,se indeparteaza si partea alba amaruie a fructelor si se desfac in bucati, care se amesteca cu ouzo si se pun in supa  si se condimenteaza cu  sare si cu zaharul de trestie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de portocale cu cocos" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Supa de ceapa frantuzesca