Supa de portocale cu cocos

de Roda in Supe, 17 Mai 2009 | 4559 vizualizari

Supa de portocale cu cocos

 

Este o reteta adusa de mine din Grecia.

 

INGREDIENTE

  • 2 linguri unt,
  • 400g.carne tocata(amestec de vita cu porc),
  • 4 linguri praf de curry,
  • 300g.praz taiat rondele,
  • 500ml. supa de carne de pasare,
  • 400g.crema de cocos(din comert),
  • 4 portocale,
  • sare,
  • 1 1/2 linguri de zahar de trestie brun ,
  • 1 lingura ouzo(tuica de anason)
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de portocale cu cocos:

1.Intr-o tigaie cu peretii mai inalti,in unt fierbinte se caleste carnea tocata ,se adauga prazul si praful de curry si se lasa sa se caleasca impreuna cateva minute.

2.Se toarna in tigaie supa de carne  ,crema de cocos si ,pe foc mic, se fierb inca 10 minute.

3.Se curata portocalele ,se indeparteaza si partea alba amaruie a fructelor si se desfac in bucati, care se amesteca cu ouzo si se pun in supa  si se condimenteaza cu  sare si cu zaharul de trestie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de portocale cu cocos" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola, bun de te lingi pe degete!

citeste mai mult
Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Potage Veloute Aux Champignons (Cream of Mushroom Soup) Supa crema de ciuperci