Supa de portocale cu cocos

de Roda in Supe, 17 Mai 2009 | 1950 vizualizari

Supa de portocale cu cocos

 

Este o reteta adusa de mine din Grecia.

 

INGREDIENTE

  • 2 linguri unt,
  • 400g.carne tocata(amestec de vita cu porc),
  • 4 linguri praf de curry,
  • 300g.praz taiat rondele,
  • 500ml. supa de carne de pasare,
  • 400g.crema de cocos(din comert),
  • 4 portocale,
  • sare,
  • 1 1/2 linguri de zahar de trestie brun ,
  • 1 lingura ouzo(tuica de anason)
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de portocale cu cocos:

1.Intr-o tigaie cu peretii mai inalti,in unt fierbinte se caleste carnea tocata ,se adauga prazul si praful de curry si se lasa sa se caleasca impreuna cateva minute.


2.Se toarna in tigaie supa de carne ,crema de cocos si ,pe foc mic, se fierb inca 10 minute.


3.Se curata portocalele ,se indeparteaza si partea alba amaruie a fructelor si se desfac in bucati, care se amesteca cu ouzo si se pun in supa si se condimenteaza cu sare si cu zaharul de trestie.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de portocale cu cocos" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

Bucataras 1

03.08.2009, 23:56

Magda, o poza ai?

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

RODIMUR

6830 puncte

Rocsi

4730 puncte

mirela0911

4180 puncte

 Adi

3690 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura cu zmeura
  • 17

    L

  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

RETETA RECOMANDATA
Supa de ceapa frantuzesca