Supa de porumbei

de Mariuka in Supe, 24 Ian 2012 | 8780 vizualizari

 

Sotul meu e un impatimit crescator de porumbei. Avand foarte multi s-a hotarat sa mai sacrifice din ei. Asa ca, din cand in cand, mai fac si cate o mancare de porumbei. Ieri am facut o supa.

 

INGREDIENTE

  • 4 porumbei
  • un cartof
  • o ceapa 
  • un ardei gras
  • un morcov mic
  • 2 maini orez 
  • 100 ml suc de rosii 
  • sare
  • patrunjel
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de porumbei:

Porumbeii se curata si se taie in doua. Dupa care se pun la fiert. 

Cand sunt aproape fierti se adauga un cartof taiat cubulete, ardeiul gras taiat si morcovul. Se lasa sa fiarba si legumele, dupa care se adauga sucul de rosii si patrunjel tocat. Se pune si orezul sa fiarba si la final se potriveste de sare. 

La servire se pune deasupra patrunjel verde tocat. ( eu am avut congelat)

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de porumbei" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Multicooker Turbo Express

- 400 lei
1299.99 lei
899.99 lei

COMENTARII (14)

Teo 1

25.01.2012, 16:54

are un gust grozav! in copilarie mereu gatea mama asa ceva;la sat fiecare gospodarie are porumbei!

Bya Ralu 1

18.03.2013, 21:51

tare buna

Rahela Velicu 1

17.02.2016, 18:03

Nu am mancat niciodata,dar ce bine arata!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de aperitiv crocant cu sunca si cascaval

pe 16.03 la 09:59

Reteta de snitel crispy, din pulpa de porc, in pesmet

de vasimur 4

pe 15.03 la 18:34

Reteta de placinte cu feta, spanac si marar

de laura_n 7

pe 15.03 la 17:42

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4847 puncte

oanapl

1550 puncte

mihaelar63

1439 puncte

madi_marin

1092 puncte

Rocsi

749 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Supa de rosii cu galuste