Supa de fazan cu taitei

de Sim0na in Supe, 6 Mar 2012 | 5659 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 fazan micut (adica, o fazanita)
  • 2 ceape
  • 2 morcovi
  • 1 pastarnac potrivit
  • 1 telina mica
  • pasta de rosii
  • patrunjel
  • ptr taitei: 1 galbenus, sare, faina cat cuprinde
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de fazan cu taitei:


Mai intai am pregatit taiteii, pentru a avea timp sa se usuce.


Fazanul l-am spalat bine (eu l-am primit gata curatat), apoi l-am parlit pe flacara si l-am frecat cu o mana de malai (si aici s-a rupt pielea de pe fazan!).


Am portionat fazanul si l-am pus la fiert cu putina sare, spumand de cate ori este cazul.


Legumele le-am curatat si taiat bucati marisoare.


Am adaugat legumele si am lasat sa fiarba bine.


Cand legumele si carnea s-au fiert, am scos carnea (o parte am taiat-o bucatele, oprind totusi si bucati mai mari..), iar zeama am strecurat-o de doua ori. Din zarzavatul pe care l-am scos, am taiat doar rondele de morcov pe care le-am adaugat in zeama.


Cand a inceput sa clocoteasca, am pus taiteii uscati si scuturati de faina.


Iar dupa ce taiteii au fiert, am adaugat pasta de rosii... (eu am avut la tub, adusa de sora-mea din It, si de care uitasem..)


Iar dupa cateva clocote, am pus patrunjelul verde tocat marunt.


Am servit supa fierbinte, si binenteles cu painica de casa!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de fazan cu taitei" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

MIUTA 1

07.03.2012, 14:26

Wauuuu nu am mancat fazan niciodata dar arata foarte tentant.
Buna supica

Criss 1

08.03.2012, 05:40

Foarte buna trebuie sa fie.

Sim0na 1

08.03.2012, 20:56

Multumesc fetelor!! Pupici si... La Multi Ani!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Supa de fazan cu galuste de gris