Supa de fazan cu taitei

de Sim0na in Supe, 6 Mar 2012 | 10440 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 fazan micut (adica, o fazanita)
  • 2 ceape
  • 2 morcovi
  • 1 pastarnac potrivit
  • 1 telina mica
  • pasta de rosii
  • patrunjel
  • ptr taitei: 1 galbenus, sare, faina cat cuprinde
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de fazan cu taitei:

Mai intai am pregatit taiteii, pentru a avea timp sa se usuce.

Fazanul l-am spalat bine (eu l-am primit gata curatat), apoi l-am parlit pe flacara si l-am frecat cu o mana de malai (si aici s-a rupt pielea de pe fazan!).

Am portionat fazanul si l-am pus la fiert cu putina sare, spumand de cate ori este cazul.

Legumele le-am curatat si taiat bucati marisoare.

Am adaugat legumele si am lasat sa fiarba bine.

Cand legumele si carnea s-au fiert, am scos carnea (o parte am taiat-o bucatele, oprind totusi si bucati mai mari..), iar zeama am strecurat-o de doua ori. Din zarzavatul pe care l-am scos, am taiat doar rondele de morcov pe care le-am adaugat in zeama.

 Cand a inceput sa clocoteasca, am pus taiteii uscati si scuturati de faina.

 Iar dupa ce taiteii au fiert, am adaugat pasta de rosii... (eu am avut la tub, adusa de sora-mea din It, si de care uitasem..)

 Iar dupa cateva clocote, am pus patrunjelul verde tocat marunt.

Am servit supa fierbinte, si binenteles cu painica de casa!

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de fazan cu taitei" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Multicooker Turbo Express

- 400 lei
1299.99 lei
899.99 lei

COMENTARII (12)

MIUTA 1

07.03.2012, 14:26

Wauuuu nu am mancat fazan niciodata dar arata foarte tentant.
Buna supica

Criss 1

08.03.2012, 05:40

Foarte buna trebuie sa fie.

Sim0na 1

08.03.2012, 20:56

Multumesc fetelor!! Pupici si... La Multi Ani!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Supa de fazan cu galuste de gris