Supa de pui

de MotanLaOale in Supe, 13 Apr 2012 | 2215 vizualizari

 

Desi ne place supa de pui foarte mult o fac destul de rar. In schimb in ultima vreme avand un bolnav in familie (mama operata) am facut din doua in doua zile ca nu avea voie altceva. S-a inzdravenit asa ca diversificam de acum.

 

INGREDIENTE

  • 1 pui
  • 1 ceapa
  • 3 morcovi
  • 2 radacini pastarnac
  • 1 radacina patrunjel
  • 1/2 telina
  • 4 cartofi
  • sare
  • fidea
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de pui:

Puiul se curata, se spala si se taie bucati.


Se pune la fiert in apa rece cu 1/2 lingurita sare 30 de minute si se ia spuma formata.


Se curata zarzavatul, se spala si se pune la fiert cu puiul dupa cele 30 de minute.


Se fierbe supa de pui la foc minim, fara sa clocoteasca pentru ca sa iasa limpede, circa 2 ore.


Se scoate carnea si zarzavatul si se strecoara supa de pui in alta oala.


Se potriveste de sare si se pune la fiert si se adauga fideaua cand clocoteste.


Se fierbe cat scrie pe ambalaj si este gata.


Cand se pune in farfurie supa de pui se poate presara cu patrunjel tocat daca va place.


Pofta Buna!

 

TIPS-URI

1

supa de pui se poate prepara atat cu taitei cat si cu galuste de gris

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (29)

MotanLaOale 1

15.05.2013, 11:07

Xandrinne 1

10.01.2016, 12:21

Tare buna!!

MotanLaOale 1

10.01.2016, 13:33

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

8490 puncte

Constelatialeu

7650 puncte

RODIMUR

7180 puncte

mirela0911

6460 puncte

Rocsi

5000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Supa cu rosii si fidea