Supa de pui

de MotanLaOale in Supe, 13 Apr 2012 | 4508 vizualizari

 

Desi ne place supa de pui foarte mult o fac destul de rar. In schimb in ultima vreme avand un bolnav in familie (mama operata) am facut din doua in doua zile ca nu avea voie altceva. S-a inzdravenit asa ca diversificam de acum.

 

INGREDIENTE

  • 1 pui
  • 1 ceapa
  • 3 morcovi
  • 2 radacini pastarnac
  • 1 radacina patrunjel
  • 1/2 telina
  • 4 cartofi
  • sare
  • fidea
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de pui:

Puiul se curata, se spala si se taie bucati.

Se pune la fiert in apa rece cu 1/2 lingurita sare 30 de minute si se ia spuma formata.

Se curata zarzavatul, se spala si se pune la fiert cu puiul dupa cele 30 de minute.

Se fierbe supa de pui la foc minim, fara sa clocoteasca pentru ca sa iasa limpede, circa 2 ore.

Se scoate carnea si zarzavatul si se strecoara supa de pui  in alta oala.

Se potriveste de sare si se pune la fiert si se adauga fideaua cand clocoteste.

Se fierbe cat scrie pe ambalaj si este gata.

Cand se pune in farfurie supa de pui se poate presara cu patrunjel tocat daca va place.

Pofta Buna!

TIPS-URI

1

supa de pui se poate prepara atat cu taitei cat si cu galuste de gris

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de pui" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Supa cu taitei de casa