Supa de pui

de CameliaR in Supe, 5 Oct 2015 | 4764 vizualizari

 

Oricand este binevenita o supita de pui, mai ales acum in perioada mai rece.

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe pui
  • 1 ceapa
  • 2 morcovi
  • 3 cartofi
  • pastarnac
  • sare,piper
  • verdeata
  • fidea
  • 1 cub pui knorr
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de pui:

Curatam zarzavaturile si impartim carnea in 4 bucati, o spalam si o punem la fiert la foc domol cu o lingura de sare.

Dupa ce fierbe, adunam spuma. Dupa ce sunt fierte bine toate ingredientele, strecuram supa.

Punem supa pe foc si adaugam 1 cub knorr si fideaua dupa ce da in clocot.

Adaugam verdeata si acoperim oala pentru 5 minute.

Puteti sa serviti supa in farfurie cu morcovii taiati rondele si cartofii cubulete. Eu am folosit si 3 cartofi deoarece ne plac foarte mult.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

De preferat ar fi sa folositi taietei facuti in casa.Sunt mult mai deliciosi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Multicooker Turbo Express

- 400 lei
1299.99 lei
899.99 lei

COMENTARII (22)

Rocsi 1

06.10.2015, 20:40

Buna supita calda, mai ales pe vremea asta!

CameliaR 1

06.10.2015, 20:55

Multumesc

abstract01 1

10.12.2019, 15:04

tare buna

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Supa de pui cu varza si dovlecei