Supa de pui chinezeasca

de Sylvia in Supe, 5 Feb 2010 | 11035 vizualizari

 

Am facut ieri la mare repezeala aceasta supa chinezeasca, care a fost gata in 15 minute. Este foarte aromata si lejera, merita incercata daca va place bucataria chinezeasca.

 

INGREDIENTE

  • o jumatate de piept de pui taiat cubulete,
  • o jumatate de morcov taiat bastonase, 
  • 3 ciuperci aromate chinezesti ( rehidratate) taiate feliute (  puteti sa inlocuiti cu champinioane, pleurotus sau altceva) ,
  • un centimetru de ghimbir dat pe razatoare ( puteti sa puneti si uscat pudra)  ,
  • un varf de cutit de pudra de ardei iute,
  • cateva fasii de ardei rosu,
  • o lingura de ulei,
  • putina sare,
  • un pachetel de taietei chinezesti de la pachetele se supa chinezeasca ( am aruncat plicutele de “arome” )    Preparare
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de pui chinezeasca:

Preparare: se calesc bucatele de pui in ulei cu bastonasele de morcov pana se rumenesc putin. Dupa aceea adaugam 2 boluri de apa, codimentam cu sare, ghimbir si pudra de ardei iute si lasam sa clocoteasca 10 minute. Adaugam apoi ardeiul taiat fasii si taieteii si mai lasam 3-4 minute . La sfarsit adaugam o lingura de soia si o lingurita de otet ( de orez am pus eu merge de oricare aveti ).


Am servit-o fierbinte, a fost foarte gustoaa si aromata si se poate face foarte repede.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de pui chinezeasca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Blender Profesional Oster Pro

- 300 lei
1299.99 lei
999.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

Adinacarla 1

05.02.2010, 21:40

as incerca si eu

mihaelar63 1

05.02.2010, 22:57

precis e buna , asa fac si eu folosesc taiteii si arunc pliculetele cu condimente .

Sylvia 1

06.02.2010, 12:28

Multumesc pentru aprecieri, ghimbirul are un gust foarte prountat, trebuie folosit in cantitati f mici. Este foarte sanatos insa pt actiunea sa anticancerigena si stimulatoare a imunitatii, eu gatesc des cu el.

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

6830 puncte

Rocsi

4730 puncte

mirela0911

4180 puncte

 Adi

3690 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Levesa [ supa ] de gaina cu razalai