Supa de pui chinezeasca

de Sylvia in Supe, 5 Feb 2010 | 13785 vizualizari

 

Am facut ieri la mare repezeala aceasta supa chinezeasca, care a fost gata in 15 minute. Este foarte aromata si lejera, merita incercata daca va place bucataria chinezeasca.

 

INGREDIENTE

  • o jumatate de piept de pui taiat cubulete,
  • o jumatate de morcov taiat bastonase, 
  • 3 ciuperci aromate chinezesti ( rehidratate) taiate feliute (  puteti sa inlocuiti cu champinioane, pleurotus sau altceva) ,
  • un centimetru de ghimbir dat pe razatoare ( puteti sa puneti si uscat pudra)  ,
  • un varf de cutit de pudra de ardei iute,
  • cateva fasii de ardei rosu,
  • o lingura de ulei,
  • putina sare,
  • un pachetel de taietei chinezesti de la pachetele se supa chinezeasca ( am aruncat plicutele de “arome” )    Preparare
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de pui chinezeasca:

Preparare: se calesc bucatele de pui in ulei cu bastonasele de morcov pana se rumenesc putin. Dupa aceea adaugam 2 boluri de apa, codimentam cu sare, ghimbir si pudra de ardei iute si lasam sa clocoteasca 10 minute. Adaugam apoi ardeiul taiat fasii si taieteii si mai lasam 3-4 minute . La sfarsit adaugam o lingura de soia si o lingurita de otet ( de orez am pus eu merge de oricare aveti ).


Am servit-o fierbinte, a fost foarte gustoaa si aromata si se poate face foarte repede.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de pui chinezeasca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

Adinacarla 1

05.02.2010, 21:40

as incerca si eu

mihaelar63 1

05.02.2010, 22:57

precis e buna , asa fac si eu folosesc taiteii si arunc pliculetele cu condimente .

Sylvia 1

06.02.2010, 12:28

Multumesc pentru aprecieri, ghimbirul are un gust foarte prountat, trebuie folosit in cantitati f mici. Este foarte sanatos insa pt actiunea sa anticancerigena si stimulatoare a imunitatii, eu gatesc des cu el.

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mirela0911

7063 puncte

katty

6373 puncte

Rocsi

5828 puncte

Constelatialeu

5665 puncte

oanapl

4396 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tochitura dunareana
  • 19

    V

  • 20

    S

  • 21

    D

  • 22

    L

  • 23

    MA

  • 24

    MI

  • 25

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cornuri cu cremwursti

ieri la 20:51

Tort profiterol cu crema de vanilie si ciocolata cu cafea

de Rocsi 9

ieri la 19:34

Sandwich cald American

pe 23.02 la 20:36

Chec cu cireșe confiate și sâmburi de cacao

pe 23.02 la 19:20

Supa crema din brocoli, conopida si cartofi mov

pe 22.02 la 21:10

RETETA RECOMANDATA
Supa de varza