Supa de pui cu crutoane si ou

de katty in Supe, 17 Iul 2018 | 2642 vizualizari

 

Provocarea Gastro Art

 

INGREDIENTE

  • 500 gr carne de pui cu os (spate, aripi)
  • 1 morcov mare
  • 1 ceapa
  • 1 bucata telina
  • 1 ardei gras galben
  • 1 bucata pastarnac
  • sare
  • piper negru boabe
  • 2 foi de dafin
  • 6-7 felii de paine alba
  • 4 oua
  • oregano
  • piper rosu
  • ulei de masline picant
  • patrunjel verde pentru ornat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de pui cu crutoane si ou:

Taiem carnea in bucati potrivite, o spalam bine si o punem la fiert cu apa rece. Spumam bine, apoi adaugam legumele curatate, spalate si taiate in bucati mari,sare, cateva boabe de piper si foile de dafin. Fierbem la foc mic pana carnea si legumele sunt moi, apoi scurgem zeama.

Decupam in 4 felii de paine cate o inimioara mai mare cu o forma de metal. Asezam feliile de paine intr-o tava pe hartie de copt. Din restul  de felii decupam inimioare mai mici, pe care le asezam in tava. In locul fiecarei inimi decupate spargem cate 1 ou. Presaram sare, piper rosu proaspat macinat si stropim cu putin ulei de masline.

Stropim inimioarele mai mici cu ulei de masline, presaram putin oregano.

Dam tava la cuptorul preincalzit pana se rumeneste painea si se usuca si ouale sunt gata.

Asezam in farfurie cate o felie de paine cu ou, rondele de morcov, apoi turnam supa fierbinte. Presaram deasupra patrunjel verde. Servim cu restul de crutoane imediat.

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de pui cu crutoane si ou" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (20)

RuxyRux 1

18.07.2018, 11:27

Grozava!

dantes 1

22.07.2018, 16:28

Buna!

miki_a 1

23.08.2018, 09:05

Foarte, foarte bună!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de aperitiv crocant cu sunca si cascaval

pe 16.03 la 09:59

Reteta de snitel crispy, din pulpa de porc, in pesmet

de vasimur 4

pe 15.03 la 18:34

Reteta de placinte cu feta, spanac si marar

de laura_n 7

pe 15.03 la 17:42

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4847 puncte

oanapl

1550 puncte

mihaelar63

1439 puncte

madi_marin

1092 puncte

Rocsi

749 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Supa din rasol de vitel, cu galuste de gris