Supă de pui cu fidea

de madi_marin in Supe, 24 Apr 2012 | 4581 vizualizari

 

Mi se pare cea mai simplă, delicioasă şi revigorantă supă. O ador!

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui cu os
  • 1 cartof
  • 1 morcov
  • 1 ceapă
  • 1 pătrunjel
  • 1 păstârnac
  • 1 ţelină
  • fidea
  • sare
  • mărar
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supă de pui cu fidea:

Carnea se spală şi se porţionează lăsând şi oasele. Bucăţile se pun la fiert împreună cu legumele întregi în apă rece. Se fierb până ce totul e gata.

Se scot legumele şi se folosesc eventual la alt preparat, iar carnea se curăţă de pe os şi se taie fâşiuţe care se pun la loc în supă. Se adaugă fideaua, se potriveşte gustul cu sare şi se adaugă pătrunjel tocat mărunt.

E bună servită fierbinte.

Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Supă de pui cu fidea" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (20)

diaconta 1

25.04.2012, 20:37

asa zic si eu "cea mai buna"

Rocsi 1

26.04.2012, 15:18

Nu prea imi plac supele,decat ciorba acrita doar cu bors..dar fac o exceptie si gust ca sa nu te refuz

Krystyan Trendy 1

01.11.2013, 08:37

foarte buna

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Supa cu galuste