Supa de pui cu galuste la Philips Multicooker

de Doinavar in Supe, 18 Noi 2013 | 10407 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g carne de pui (tacam, aripi, pulpe, etc.)
  • 1 ceapa
  • 1 bucata de praz (optional)
  • 2 morcovi
  • 1 patrunjel
  • 1 pastarnac
  • 1 bucata de telina (100 g)
  • 1 bucata gulie (50 g)
  • 1 legatura patrunjel
  • sare, piper

pentru galuste:

  • 1 ou
  • 1 lingura ulei
  • 1 varf de cutit bicarbonat
  • 4-5 linguri gris
  • sare, piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de pui cu galuste la Philips Multicooker:

La inceput, preparati compozitia de galuste: amestecati oul cu bicarbonatul, uleiul si grisul. Aplatizati compozitia si lasati-o sa se odihneasca pana cand va fi nevoie de ea.

Puneti in vasul de gatit carnea de pui si 2 litri de apa fierbinte. Din MENU selectati BOIL, apasati COOKING TIME si selectati 30 minute. Inchideti capacul si apasati START. Intre timp, curatati si spalati legumele, pe care le adaugati intregi in supa la finalizarea fierberii. Adaugati sare si piper. Din MENU selectati programul STEW, din COOKING TIME alegeti 40 de minute, inchideti capacul si apasati butonul START.


Cu 10 minute inainte de terminarea programului, deschideti capacul si puneti cu o lingurita galustele (vor iesi 10-12 galuste din compozitie). Adaugati o lingurita de patrunjel tocat, restul il veti adauga dupa ce s-a terminat supa. Inchideti capacul si asteptati sa se termine programul.

Nu ma asteptam sa imi iasa atat de bine galustele, nu s-au faramat, au crescut si au fost pufoase si delicioase. Dupa finalizarea programului, aparatul intra automat in programul KEEP WARM si va tine mancarea calda pana o serviti. Daca nu doriti, deconectati Philips Multicooker de la sursa de curent. Pofta buna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de pui cu galuste la Philips Multicooker" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Supă cu perişoare de pui – Multicooker