Supa de pui cu galuste pufoase

de Florentina_Cristina in Supe, 1 Feb 2014 | 3706 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru supa:
  • piept de pui
  • 3 morcovi
  • 2 cepe
  • telina
  • ardei gras (pentru aspect rosu, verde, galben)
  • delikat
  • sare
  • patrunjel
  • o lingura ulei
  • Pentru galuste:
  • 100 gr gris
  • 2 oua
  • un praf de sare
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de pui cu galuste pufoase:

Se spala carnea bine, se pune la fiert. Intre timp se spala bine legumele si se taie cubulete. Se pune oala pe foc si se adauga o lingura de ulei. Se pun pe rand in uleiul incins ceapa, morcovul si telina si ultimul adaugat va fi ardeiul gras. Se calesc impreuna legumele maxim 3 minute, dupa care se adauga in oala apa (maxim 3/4 din capacitatea oalei). Se scoate carnea ,se trece printr-un jet de apa rece, se rupe fasii (sau se taie cuburi) si se adauga la fiert alaturi de celalalte ingrediente. Se condimenteaza bine de gust si se lasa la foc mic.


In timp ce fierbe supa, intr-un bol se sparg 2 oua, se adauga un praf de sare si grisul si se amesteca bine pana ce se obtine o pasta omogena. Cand supa este aproape gata se ia cate o lingura din amestecul obtinut si se adauga usor in oala. Se repeta procesul pana se termina amestecul dupa care mai lasam supa pe foc maxim 5 minute.


La sfarsit se adauga patrunjel tocat.

 

TIPS-URI

1

Pieptul de pui a fost de la o pasare de tara si implicit a avut ceva grasime. In cazul in care folositi pui din comert va trebui sa adaugati putin ulei.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de pui cu galuste pufoase" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

Rocsi 1

02.02.2014, 11:53

laura_n 1

02.02.2014, 17:33

intotdeauna o supa tare gustoasa

Florentina_Cristina 1

02.02.2014, 18:06

asa este laura

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mirela0911

6780 puncte

Constelatialeu

6020 puncte

RODIMUR

5680 puncte

mihaelar63

5600 puncte

 Adi

4000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert branzoaice
  • 04

    MA

  • 05

    MI

  • 06

    J

  • 07

    V

  • 08

    S

  • 09

    D

  • 10

    L

RETETA RECOMANDATA
Supa de pasare, cu taitei