Supa de pui cu legume

de Corinuta in Supe, 19 Sep 2010 | 24217 vizualizari

 

Foarte sanatoasa si cu putine calorii.

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui dezosat
  • 2 cepe de marime potrivita
  • 3 morcovi
  • 1 telina mica
  • 2 cartofi
  • 2 ardei grasi
  • 1 cutie(400 g) de rosii in bulion 
  • 1/2 legatura patrunjel verde
  • sare, piper macinat
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de pui cu legume:

Se spala carnea si se taie cubulete, apoi se pune la fiert la foc potrivit in aprox. 3 litri de apa. Cand incepe sa clocoteasca se aduna spuma.

Intre timp se curata ceapa, se spala si se taie in patru; morcovii si telina se curata, se spala si se dau pe razatoare; cartofii si ardeii se curata, se spala si se taie cubulete.

Toate legumele se pun la fiert cu carnea si se lasa aprox. 30 de minute. Se condimenteaza cu sare si piper, se adauga rosiile si se mai lasa sa fiarba 10 minute, apoi se opreste focul.

Intre timp se spala patrunjelul, se toaca marunt si se adauga la supa. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de pui cu legume" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Supa crema cu cartofi